Conferinta Nationala Alzheimer, 25-28 februarie 2015

12/02/2015

Conferinta Nationala Alzheimer, 25-28 februarie 2015

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conferinta-nationala-alzheimer-25-28-februarie-2015/

farmacistiConferinta Nationala Alzheimer 2015 se va desfasura in perioada 25-28 februarie 2015, la Institutul National de Statistica din Bucuresti.

Tema din acest an a evenimentului este politici nationale si internationale in domeniul dementelor – diagnostic precoce, ingrijirea pacientului si cercetare.

Astfel vor fi abordate subiecte precum politici europene in domeniul dementei, criterii actuale de diagnostic, imagistica in dementa, nevoile pacientilor cu dementa din perspectiva persoanelor afectate de boala, examinarea neuropsihologica, conceptii etiopatogenice actuale in dementa, durerea – aspecte clinice si modalitati de evaluare la pacientii cu dementa, leucoaiaroza – semnificatii clinice, dementa cu corpi Lewy, markeri biologici in demente, factori de risc si strategii de preventie pentru dementa.

In premiera, la aceasta editie a Conferintei Nationale de Alzheimer vor avea loc si sesiuni pentru publicul larg. De asemenea, manifestarea este insotita si de o expozitie medicala specializata.

Presedintele Conferintei Nationale de Alzheimer 2015 este prof. univ. dr. Catalina Tudose.

Inscrieri: registration@alzcongres.ro, www.alzcongres.ro

 

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Prima transa de vaccin gripal este destinata imunizarii cadrelor medicale | Cadrele didactice intra in categoriile de risc

OMS nu este de acord cu scurtarea perioadei de carantina | Nivel alarmant de transmitere in Europa

Copilul diagnosticat cu sindrom multisistemic inflamator (Boala Kawasaki), in stare stationara spre bine

Ziua Mondiala a Sigurantei Pacientului: Multumiri personalului medical pentru implicare si munca depusa

OMS: Nici o tara, spital sau clinica nu pot asigura securitatea pacientilor pana cand personalul medical nu este in siguranta