Conferinta “Nastere in siguranta”, adresata si medicilor de familie

22/08/2019

Conferinta “Nastere in siguranta”, adresata si medicilor de familie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conferinta-nastere-in-siguranta-adresata-si-medicilor-de-familie/

In perioada 29 – 31 august 2019, la Miercurea Ciuc va avea loc conferinta de obstetrica “Nastere in siguranta”, organizata de Spitalul Judetean de Urgenta Miercurea Ciuc impreuna cu Asociatia Moaselor din Ungaria, in parteneriat cu Consiliul Judetean Harghita, Colegiul Teritorial Harghita al Medicilor si organizatia judeteana a Ordinului Asistentilor Medicali Generali, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania.

Conferinta, care se va desfasura la Casa Jakab Antal, se adreseaza medicilor de familie, medicilor specialisti de obstetrica-ginecologie, asistentilor medicali si moaselor.

Continut educational:

Pe parcursul evenimentului vor avea loc prezentari stiintifice ale profesorilor universitari, medici de specialitate, medici de familie si moase si se vor aborda teme precum: supravegherea sarcinii, comuncarea obstetrician – moasa – pacienta, sarcina dupa varsta de 35 ani, monitorizarea fetala in timpul travaliului, protocoale obstetrice, nasterea in apa sau protectia perineului.

Lucraile stiintifice programate pentru data de 29 august vor incepe la ora 15:00 si se adreseaza, in principal, medicilor de familie si asistentii medicali care lucreaza in cabinetele de medicina familie.

Deschiderea oficiala conferintei este programata pentru aceeasi zi, ora 18:00. La eveniment se asigura traducerea simultana in limba romana, iar conferinta este deschisa si publicului larg.

Programul conferintei precum si alte informatii, AICI.

Etichete: evenimente medicale, conferinta medici de familie, conferinta nasterea in siguranta

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Record de cazuri Covid, in Romania | Ludovic Orban: Sunt ingrijorat; facem o analiza foarte serioasa

Soft de post-procesare a investigatiei imagistice pentru evaluarea nodulilor pulmonari, la Spitalul ‘Victor Babes’ Timisoara

Ministerul Sanatatii introduce inca 61 de medicamente noi in Canamed

Performanta in timp de pandemiei | Trei transplanturi renale in doua zile, la Iasi

Centru de Transfuzie inchis dupa ce 14 din 18 angajati au fost confirmati cu Covid-19