Conferinta MF – editia XX: | Dr. Sandra Alexiu: De 20 de ani ne intalnim din respect pentru oameni

20/02/2024
Conferinta MF – editia XX: | Dr. Sandra Alexiu: De 20 de ani ne intalnim din respect pentru oameni

Conferinta MF – editia XX: | Dr. Sandra Alexiu: De 20 de ani ne intalnim din respect pentru oameni

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conferinta-mf-editia-xx-dr-sandra-alexiu-de-20-de-ani-ne-intalnim-din-respect-pentru-oameni/

Pregatirile pentru Conferinta de Medicina Familiei cu participare internationala “Echilibrul delicat intre stiinta, arta si comunicare” sunt in toi, iar editia din acest an promite sa fie una cu adevarat speciala.

Evenimentul organizat de Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov (AMFB) se afla, anul acesta, la editia aniversara cu numarul XX si se va desfasura cu prezenta fizica, in perioada 27 – 30 martie 2024, la Bucuresti. De asemenea, in data de 31 martie vor avea loc cursuri post-conferinta.

“Daca anul trecut titlul conferintei noastre implinea zece ani, anul acesta conferinta noastra sarbatoreste douazeci de ani de intalniri fructuoase. Ne bucuram ca am reusit sa ducem mai departe dorinta domnului doctor Mircia Iorga, care a pus bazele acestei minunate intalniri profesionale pe care o organizam an de an indiferent de piedicile care apar in viata noastra.

De douazeci de ani suntem impreuna, participam impreuna si invatam impreuna timp de 4 zile despre cat de frumoasa este specialitatea medicina de familie si cum sa mentinem un echilibru intre stiinta, arta si comunicare.

Noi, medicii de familie, suntem cei care facem legatura intre pacient si restul sistemului si incercam sa-l ajutam sa mentina un echilibru atat in relatia lui medicala cu restul sistemului, cat si in relatiile lui sociale. Noi, medicii de familie, suntem cei care il ghideaza si il integreaza, impreuna cu pornirea lui prin viata, cu suferinta si cu vindecarile lui, cu spaimele, bucuriile, riscurile si cu drumul cel mai de pe urma.

De douazeci de ani ne intalnim din respect pentru oameni, din nevoia de a fi mai buni, din dorinta de a fi impreuna si mai ales din dragoste pentru medicina de familie, incercand sa privim spre viitor cu incredere, speranta, entuziasm si buna credinta.

De douazeci de ani a luat fiinta conferinta noastra, din mintea si inima unui om indragostit de profesie si din consecventa celor care i-au calcat pe urme, valori pe care vrem sa le daruim generatiei de medici care ne urmeaza.

Impreuna cu echipa mea formata din Adela, Catalina, Cosmina, Cristian, Daciana, Daniela, Mihaela, Mircea, Nana, Rodica, Adina, Angela, si alaturi de colaboratorii nostri nelipsiti, Veni, Dragos, Mihaela, Cristi & Cristi, Edi, Bogdan si Oana, va invitam sa ne revedem la o noua editie a conferintei, o editie aniversara!”

Dr. Sandra Alexiu
Presedinte AMFB
Coordonatorul conferintei

Informatii si inscriere AICI.

Etichete: conferinta de medicina familie, amfb ilfov, conferinta medici de familie, sandra alexiu

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: