Conferinta Medicul de Familie – Practician si Manager ia start cu o dezbatere despre vaccinare

10/12/2015

Conferinta Medicul de Familie – Practician si Manager ia start cu o dezbatere despre vaccinare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conferinta-medicul-de-familie-practician-si-manager-ia-start-cu-o-dezbatere-despre-vaccinare/

Conferinta Regionala “Medicul de familie – Practician si Manager”Medicii de familie aduc clarificari pe tema vaccinarii copiilor, intr-o dezbatere din cadrul Conferintei Regionale Medicul de Familie – Practician si Manager.

Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti si Societatea Nationala de Medicina Familiei – Grupul de Vaccinologie deschid dialogul parinti-medici specialisti, cu scopul de a aduce clarificari si sprijin pentru toti parintii care au temeri in ceea ce priveste vaccinarea propriilor copii.

In cadrul dezbaterii, parintii participanti au ocazia sa afle raspunsuri la toate intrebarile care ii framanta. Obiectivele dezbaterii: prezentarea bolilor prevenibile prin vaccinare, intelegerea corecta a principalelor temeri legate de vaccinare, constientizarea de catre publicul larg a importantei vaccinarii.

Evenimentul va avea loc Joi, 10 decembrie 2015, la ora 16.00, la Crystal Palace Ballrooms, Sala Roma (Calea Rahovei, 198A). Dezbaterea are loc in cadrul Conferintei Regionale “Medicul de Familie – Practician si Manager”, organizata de Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti si Patronatul Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov.

“Colaborarea dintre principalii actori implicati a fost liantul care ne-a ajutat sa formulam o directie de actiune in interesul copiilor nostri. Largirea echipei prin dezvoltarea de colaborari in societatea civila a fost de asemenea o premiera, receptand practic, poate una dintre cele mai importante interventii!”, a declarat Dr. Gindrovel Dumitra, Coordonator Grupul de Vaccinologie al Societatii Nationale de Medicina Familiei.

In deschiderea evenimentului va avea loc prezentarea unui film foarte util parintilor care aduce informatii esentiale pentru vaccinare.

“Va fi o dezbatere despre vaccinare, cu pareri pro si foarte probabil si contra. Vom incerca sa raspundem la intrebari si sa oferim un ajutor parintilor”, a declarat Dr. Sandra Alexiu – Presedinte Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti.

In cadrul dezbaterii moderate de Mihai Constantin, prezentatorul Telejurnalului de la ora 20.00, de pe TVR1, vor lua cuvantul:

• Dr. Sandra Alexiu – Presedinte Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti
• Ana Maita – Presedinte Asociatia „Mame pentru mame”
• Dr. Adriana Pistol – Director Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile
• Dr. Alexandru Rafila – Profesor, Presedinte Societatea Romana de Microbiologie
• Conf. Dr. Mihai Craiu – Medic pediatru Institutul Ocrotirii Mamei si Copilului
• Gabriela Alexandrescu – Presedinte executiv “Salvati Copiii”
• Dr. Gabriel Diaconu – Medic psihiatru
• Ovidiu Covaciu – Societatea Rationalista Romana
• Dr. Gindrovel Dumitra – Coordonator Grupul de Vaccinologie al Societatii Nationale de Medicina Familiei

 

 

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: