Conferinta de Medicina Familiei “Echilibrul delicat intre stiinta, arta si comunicare” – editia XVI

15/09/2020
Conferinta de Medicina Familiei “Echilibrul delicat intre stiinta, arta si comunicare” – editia XVI

Conferinta de Medicina Familiei “Echilibrul delicat intre stiinta, arta si comunicare” – editia XVI

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conferinta-de-medicina-familiei-echilibrul-delicat-intre-stiinta-arta-si-comunicare-editia-xvi/

In ciuda vremurilor delicate pe care le traim in prezent, Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov continua tradia si organizeaza Conferinta de Medicina Familiei cu participare internationala “Echilibrul delicat intre stiinta, arta si comunicare”. Evenimentul, aflat la editia cu numarul XVI, se anunta plin de informatii si dezbateri stiintifice pe cele mai actuale teme medicale.

Conferinta de Medicina Familiei “Echilibrul delicat intre stiinta, arta si comunicare” 2020 se va desfasura in perioada 23-26 septembrie 2020, exclusiv online pe site-ul www.conferintemf.ro.

Medicii de familie care vor participa la eveniment vor beneficia de 24 de credite EMC.

Precum bine stiti, Medicina Familiei este o specialitate deosebita. Ea circumscrie o multime de teme si subteme medicale, dar si numeroase notiuni nemedicale si care la o prima vedere nu ar fi necesare in studiu.

Cu toate acestea, in practica noastra ne lovim de ele zilnic si am considerat ca este corect sa fie aduse intr-o conferinta de o asemenea anvergura. La noi nu veti gasi sectiuni clar delimitate de patologie, ci mai degraba probleme interdisciplinare, fiindca pacientul cu multiple patologii este centrul activitatii noastre, dar tot in centru stau si omul sanatos si varstnicul care are nevoie de ingrijiri speciale si copilul sanatos a carui crestere o urmarim constant si gravida care nu este bolnava, dar constituie o categorie aparte.

Prin urmare, o conferinta de medicina familiei pune in discutii teme deopotriva de boala si sanatate, de medicina si comunicare, de om sanatos si bolnav. Iar pentru ca medicul de familie este si manager, e nevoie sa ne adresam lui si in aceasta calitate.

Cu o astfel de linie directoare, Conferinta aduna personalitati din lumea medicala, in primul rand medici de familie, care fie sunt membrii catedrelor, fie sunt instructori-formatori cu experienta indelungata in formarea adultului, atat a colegilor medici specialisti si primari, cat si a medicilor rezidenti.

In al doilea rand, numerosi colegi din alte specialitati raspund invitatiei noastre de a conduce dezbateri sau a prezenta teme de interes. Cardiologi, infectionisti, internisti, chirurgi, diabetologi, pediatri, neurologi, otorinolaringologi, radiologi, urologi, ne adunam cu totii in acelasi creuzet. Fiecare dintre speakerii nostri este o personalitate in lumea medicala si ne onoreaza cu prezenta.

Continut educational:

Nu in ultimul rand, invitatii nostri vor intra cu familiaritate in casele si inimile noastre, intr-o atmosfera de colegialitate si buna practica. Si cum in online aproape totul este posibil, fiti alaturi de noi pentru a afla ce surprize v-am mai pregatit”, transmie Sandra Alexiu, presedintele AMFB-Ilfov si presedintele Conferintei.

Etapa inscrierilor la conferinta a intrat pe ultima suta de metri, asa ca medicii de familie care vor sa participe trebuie sa se grabeasca.

Detalii despre inscriere si program, AICI.

Etichete: conferinta medicina familiei, conferinta medici de familie, eveniment online medici, amfb-ilfov, sandra alexiu

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: