Conducerea Institutului Koch avertizeaza in legatura cu alte valuri ale pandemiei

22/11/2021

Conducerea Institutului Koch avertizeaza in legatura cu alte valuri ale pandemiei

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conducerea-institutului-koch-avertizeaza-in-legatura-cu-alte-valuri-ale-pandemiei/

Reprezentantii Institutului Koch din Germania au avertizat in legatura cu alte valuri de infectii COVID-19 in cazul in care nu sunt vaccinate mai multe persoane, informeaza DPA.

“Daca reducerea la minimum a contactelor sociale si cresterea ratelor de vaccinare nu vor imbunatati semnificativ situatia, modelele actuale sugereaza ca ne vom confrunta si noi cu al cincilea val de infectii”, a declarat directorul Institutului Robert Koch (RKI), Lothar Wieler, citat si de Agerpres.

Directorul RKI a mai declarat pentru agentia DPA ca ceea ce fac oamenii in prezent va determina situatia din aceasta iarna, exprimandu-si regretul ca numarul persoanelor care au optat pentru acesti pasi simpli nu este mai mare.

De altfel, el a reiterat apelul la vaccinare. Insititia pe care o conduce propune ca cel putin 85% dintre persoanele cu varsta intre 12 si 59 de ani si 90% dintre persoanele de 60 de ani si peste aceasta varsta sa fie vaccinate cu schema completa.

Etichete: valuri pandemie covid-19, Institutul Robert Koch (RKI)

 

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: