Conducere reconfirmata la CMR Bihor

24/03/2016

Conducere reconfirmata la CMR Bihor

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/conducere-reconfirmata-la-cmr-bihor/

CMRAlegeri la CMR Bihor. In funtea Colegiului a fost reconfirmata dr. Carmen Pantis, iar vicepresedinţi sunt medicii Adrian Duse, Ladislau Ritli si Serban Bembea.

“Este o provocare si o motivaţie personală specială  să pot conduce Colegiului Medicilor Bihor. Apreciez că  este important ca medicii, pe lsngă cunostinţele specifice pe care le deţin,  să manifeste si o viziune de ansamblu care să ducă la  ingrijirea holistică a pacienților. Medicina ca  zonă profesională de o covsrsitoare  răspundere   este   la dispoziţia semenului suferind,  la dispoziţia  pacientului ca fiinţă umană care are nevoie de sănătate si calitate, empatie in actul medical.  Experţii in sănătate afirmă că astăzi durerea poate fi anihilată in totalitate sau  poate fi ameliorată in proporţie de 95%.   Viaţa ne este bunul cel mai de preţ. Mulțumesc colegilor care mi-au dat votul de incredere si sunt convinsă că vom reusi să ne indeplinim misiunea pe care o avem ca organizație profesională si anume aceea de a apăra medicii de toate specialitățile din structura unități de stat, unități private, spitale, policlinici, cabinete de medicină de familie, laboratoare, unități de imagistică si de a promova calitate dublată de profesionalism in relația medic pacient si in actul medical”, a declarat dr. Carmen Pantis, presedinta Colegiului Medicilor Bihor, conform publicatiei Vocea Transilvaniei.

Votul pentru desemnarea conducerii CMR Bihor s-a desfasurat la inceputul acestei saptamani.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Record de cazuri Covid, in Romania | Ludovic Orban: Sunt ingrijorat; facem o analiza foarte serioasa

Soft de post-procesare a investigatiei imagistice pentru evaluarea nodulilor pulmonari, la Spitalul ‘Victor Babes’ Timisoara

Ministerul Sanatatii introduce inca 61 de medicamente noi in Canamed

Performanta in timp de pandemiei | Trei transplanturi renale in doua zile, la Iasi

Centru de Transfuzie inchis dupa ce 14 din 18 angajati au fost confirmati cu Covid-19