Concurs pentru posturi de asistenti si medici in Prahova

13/02/2017

Concurs pentru posturi de asistenti si medici in Prahova

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/concurs-pentru-posturi-de-asistenti-si-medici/

stetoscop6-min

Administratia Serviciilor Sociale Comunitare Ploiesti, din cadrul Primariei Ploiesti, organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale de executie, vacante, respectiv a doua posturi de asistent medical generalist, grad principal si a unui post de asistent medical generalist, grad debutant.

De asemenea, aceeasi insitutie organizeaza concurs si pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unui post de medic primar, doua posturi de medic specialist MG si doua posturi de medic MG.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator: 22 februarie 2017, ora 14.00: termenul limita pentru depunerea dosarelor; 07 martie 2017, ora 09.30: proba scrisa, iar pe 09 martie 2017, ora 09.30, este programata proba interviu/practica.

Potrivit ObservatorulPH.ro, tot in Ploiesti, Spitalul Obstetrica Ginecologie organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de executie, vacante de muncitor necalificat I, G, in cadrul Blocului Alimentar – preparare hrana (2 posturi).

Concursul se va organiza conform calendarului urmator: 22 februarie 2017, ora 15:00: data limita de depunere a dosarelor; 02 martie 2017, ora 11:00: proba scrisa, iar pe 08 martie 2017, ora 11:00, are loc proba interviu.

Autor: FormareMedicala.ro

1 Comentarii

  1. Andreea Cristina T says:

    Buna seara,sunt asistenta medicală și as vrea să știu care este procedura pentru depunerea dosarului pt concurs precum și eventualele conditii.Multumesc

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Romania va recupera, din fonduri europene, banii cheltuiti pentru testele RT-PCR efectuate la nivel national

Ministrul Sanatatii: Speram ca in a doua jumatate a lunii octombrie sa mergem pe o panta descendenta a cazurilor Covid

Studiu: Persoanele infectate cu Covid-19 pot transmite boala animalelor de companie

In farmaciile rusesti va fi disponibil un medicament antiviral destinat tratarii formelor usoare si moderate de Covid

Ziua Mondiala Alzheimer | Medic de familie: Este important ca boala sa fie recunoscuta la timp; Apropiatii si medicul de familie au rol de baza