Concurs pentru posturi de asistenti si medici in Prahova

13/02/2017

Concurs pentru posturi de asistenti si medici in Prahova

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/concurs-pentru-posturi-de-asistenti-si-medici/

stetoscop6-min

Administratia Serviciilor Sociale Comunitare Ploiesti, din cadrul Primariei Ploiesti, organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale de executie, vacante, respectiv a doua posturi de asistent medical generalist, grad principal si a unui post de asistent medical generalist, grad debutant.

De asemenea, aceeasi insitutie organizeaza concurs si pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unui post de medic primar, doua posturi de medic specialist MG si doua posturi de medic MG.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator: 22 februarie 2017, ora 14.00: termenul limita pentru depunerea dosarelor; 07 martie 2017, ora 09.30: proba scrisa, iar pe 09 martie 2017, ora 09.30, este programata proba interviu/practica.

Potrivit ObservatorulPH.ro, tot in Ploiesti, Spitalul Obstetrica Ginecologie organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de executie, vacante de muncitor necalificat I, G, in cadrul Blocului Alimentar – preparare hrana (2 posturi).

Concursul se va organiza conform calendarului urmator: 22 februarie 2017, ora 15:00: data limita de depunere a dosarelor; 02 martie 2017, ora 11:00: proba scrisa, iar pe 08 martie 2017, ora 11:00, are loc proba interviu.

Autor: FormareMedicala.ro

1 Comentarii

  1. Andreea Cristina T says:

    Buna seara,sunt asistenta medicală și as vrea să știu care este procedura pentru depunerea dosarului pt concurs precum și eventualele conditii.Multumesc

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Citu: Am avut rezultate bune, nu ne putem permite acum sa nu respectam regulile si restrictiile

156.000 de locuri noi la vaccinarea cu vaccin Pfizer/BioNTech, incepand cu 1 martie

Presedintele Consiliului European: Saptamanile urmatoare vor fi dificile in ceea ce priveste vaccinarea

AstraZeneca a transmis ca incearca sa livreze 40 de milioane de doze de vaccin catre statele UE pana la finalul lui martie

OMS: O persoana din zece care a avut Covid-19 prezinta simptome si dupa 12 saptamani