Concurs pentru 25 de posturi la Spitalul de Psihiatrie Sapoca

04/12/2019

Concurs pentru 25 de posturi la Spitalul de Psihiatrie Sapoca

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/concurs-pentru-25-de-posturi-la-spitalul-de-psihiatrie-sapoca/

Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca va organiza concurs pentru ocuparea a 25 de posturi, dintre care noua posturi de medici, relateaza Agerpres.

Potrivit Biroului de relatii publice al institutiei, pentru 16 posturi s-a stabilit data concursului, prima proba urmand a avea loc in ajunul Craciunului, iar urmatoarea, cu o zi inainte de Revelion.

Potrivit sursei citate, unitatea sanitara angajeaza un psiholog practicant pentru sectia Psihiatrie VII, un psiholog specialist pentru Centrul de Sanatate Mintala din Buzau, doi infirmieri debutanti pentru sectia Psihiatrie VIII, un brancardier pentru sectia Psihiatrie II acuti si un muncitor necalificat, pentru supravegherea pacientilor psihici periculosi din cadrul sectiei Psihiatrie I acuti, precum si infirmiere si ingrijitoare pentru curatenie.

Totodata, aici urmeaza sa fie angajati, cu norma intreaga, noua medici dintre care sapte posturi de medici specialisti in Psihiatrie, cinci pentru sectiile de la Ojasca si doua pentru Centrul de Sanatate Mintala Buzau, ambulatoriu, precum si un specialist neurolog pentru sectia de Neurologie si un medic primar epidemiolog pentru Serviciul de prevenire a infectiilor asociate asistentei medicale.

Etichete: spitalul de psihiatrie sapoca, concurs posturi spital, posturi medici, posturi personal medical, angajari spital

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Arafat: Folosirea certificatului Covid la intrarea in diferite locatii trebuie sa continue

Medicii de familie pot fi implicati in promovarea vaccinarii anti-Covid (Valeriu Gheorghita)

Medicamentul Favipiravir, in farmaciile cu circuit deschis pe baza de prescriptie

Mai mult de jumatate dintre medicii de familie din Arad fac teste Covid

Patriciu Achimas-Cadariu: Planul national de combatere a cancerului nu este o compunere