Colegiul Medicilor din Romania sustine eliminarea panourilor publicitare impotriva vaccinarii

08/01/2018

Colegiul Medicilor din Romania sustine eliminarea panourilor publicitare impotriva vaccinarii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/colegiul-medicilor-din-romania-sustine-eliminarea-panourilor-publicitare-impotriva-vaccinarii/

Colegiul Medicilor din Romania sustine actiunea ministrului Sanatatii, Florian Bodog, pentru identificarea panourilor publicitare care promoveaza nevaccinarea.

Potrivit unui comunicat de presa, CMR si-a exprimat de fiecare data opinia privind necesitatea vaccinarii populatiei, fiind totodata unul dintre initiatorii legii vaccinarii.

“Vaccinarea a contribuit decisiv la scaderea mortalitatii si morbiditatii prin boli infectioase, a dus la cresterea  substantiala a sperantei de viata. In fiecare an circa 3 milioane de vieti sunt salvate prin vaccinare. CMR considera ca vaccinarea este un drept al copilului necesar pentru a obtine cea mai buna stare de sanatate posibila si a nu fi expus in viitor pericolelor reprezentate de unele boli infectioase grave”, precizeaza reprezentantii CMR conform comunicatului.

Continut educational:

In Romania inregistram o scadere ingrijoratoare a acoperirii vaccinale, scadere care nu a putut fi atenuata chiar si in conditiile in care ne aflam in plina epidemie de rujeola, boala prevenibila prin vaccinare, mai scrie conform sursei mentionate.

Peste  10.000 de persoane, in mare majoritate copii, s-au imbolnavit, iar 37 au decedat. Dintre cazurile inregistrate, 99% nu erau vaccinate sau erau vaccinate incomplet.

Autor: FormareMedicala.ro

1 Comentarii

  1. altVasile says:

    ”Mita in domeniul Sanatatii ajunge la 20%, in IT la 10% si in infrastructura intre 2% si 5%, sustine procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.”

    Mită în Sănătate? 20%?! Legea vaccinării obligatorii PUTE, precum un hoit intrat demult în putrefacție, a promovare flagrantă – fără perdea, fără niciun pic rușine, cu insultarea grava a inteligenții tuturor românilor care (mai) gândesc în această țară – de INTERESE FINANCIARE corporatiste de o magnitudine greu de bănuit.

    Întrebarea care mă frământă este aceasta: ”S-a menținut tot procentul de 20% sau, avându-se în vedere anvergura afacerii, s-a negociat un procent mai mare de data aceasta? PE CÂȚI ARGINȚI SUNT VÂNDUȚI COPIII NOȘTRI STRĂINILOR? Ne spune cineva?!”

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: