Colegiul Medicilor din Romania face apel la solidaritate si intrajutorare

06/07/2018

Colegiul Medicilor din Romania face apel la solidaritate si intrajutorare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/colegiul-medicilor-din-romania-face-apel-la-solidaritate-si-intrajutorare/


Colegiul Medicilor din Romania (CMR) a facut un apel catre medicii din toate specialitatile la solidaritate si intrajutorare fata de romanii care au de suferit de pe urma inundatiilor si i-a indemnat pe acestia sa acorde ajutor pacientilor, chiar daca in aceste zile sunt liberi si nu merg la cabinet sau spital.

“Colegiul Medicilor din Romania, profund impresionat de situatia grea in care au ajuns mii de romani din cauza inundatiilor, face apel catre toti medicii, indiferent de specialitate, sa acorde o mana de ajutor pacientilor, si asa greu incercati, chiar daca in aceste zile sunt liberi si nu merg la cabinet sau spital”, scie intr-un comunicat de presa al CMR.

De asemenea, presedintele CMR, Gheorghe Borcean, ii roaga pe managerii de spitale sa se asigure ca unitatile medicale au stocuri necesare de medicamente si materiale sanitare si recomanda autoritatilor sa intensifice controlul calitatii apei potabile din zonele afectate de inundatii.

Continut educational:

“Este nevoie ca noi toti sa ne mobilizam si sa-i ajutam pe cei care in aceste zile trec prin momente grele. Sa nu uitam, dragi colegi, de valoarea umanitara a profesiei noastre ce se poate manifesta si in aceste situatii dramatice”, aprecizat dr. Borcean, potrivit comunicatului CMR.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Comisar european, despre pandemia Covid-19: In unele state membre, situatia este mai rea decat in martie

Legea privind educatia sanitara in scoli, constitutionala

Sapte state UE, printre care si Romania, starnesc ingrijorare in Europa privind evolutia epidemiei Covid-19

In urmatoarea perioada, 25.000 de cutii de Euthyrox vor fi importate in Romania

Peste 1.700 de studenti straini din 90 de tari s-au inscris la admitere la UMF “Iuliu Hatieganu” din Cluj