Colegiul Medicilor Bucuresti s-a autosesizat in legatura cu decesul lui Ioan Gyuri Pascu

29/09/2016

Colegiul Medicilor Bucuresti s-a autosesizat in legatura cu decesul lui Ioan Gyuri Pascu

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/colegiul-medicilor-bucuresti-s-a-autosesizat-in-legatura-cu-decesul-lui-ioan-gyuri-pascu/

STETOSCOP-2016Reprezentantii Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti au anuntat pe site-ul insitutiei ca s-au autoseziat cu privire la decesul artistului Ioan Gyuri Pascu.
“In urma informatiilor aparute in mass-media privind faptul ca un echipaj al Serviciului de Ambulanta l-a consultat pe Ioan Gyuri Pascu si i-a pus diagnosticul de “atac de panica”, Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti s-a autosesizat.”, scrie in anuntul CMMB.

In acelasi anuntul mai scrie ca “rezultatele investigatiei vor fi facute publice”.

Miercuri, Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABIF) a anuntat, de asemenea, ca desfasoara o ancheta interna in urma interventiei care a avut loc luni dimineata la artistul Ioan Gyuri Pascu.

“Luni dimineata, la ora 3,26, s-a solicitat o ambulanta pentru un barbat de 55 de ani care nu dormea de trei zile si care facea frecvent atacuri de panica. Solicitantul era sotia. Se inregistreaza ca si o consultatie la domiciliu, se trimite o masina de consultatie cu medic care ajunge in 11 minute si gaseste un barbat de 55 de ani care spune ca de trei zile nu doarme din cauza unor dureri articulare. Are diagnosticul de artroza pentru care face fizioterapie, este diabetic si face frecvent atacuri de panica. Aceste declaratii sunt intarite de sotie. I se masoara constantele vitale si se constata o tensiune buna, o aliura ventriculara buna, o saturatie buna. Niciun fel de durere toracica, niciun fel de simptomatologie cardiaca. Astept nota explicativa a medicului, in fisa nu am gasit daca urma vreun tratament. Singurul lucru pe care il specifica medicul in fisa este ca lua Sedatif PC de cateva zile fara rezultate”, a declarat Dr. Alis Grasu, managerul SABIF, citata de Agerpres.

La fel, s-a precizat ca rezultatul anchetei interne va fi gata in cel mult doua zile.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: