CNAS: S-au depus mai multe oferte pentru mentenanta CEAS si PIAS

11/05/2016

CNAS: S-au depus mai multe oferte pentru mentenanta CEAS si PIAS

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cnas-s-au-depus-mai-multe-oferte-pentru-mentenanta-ceas-si-pias/

CNASLa incheierea perioadei de depunere a ofertelor de mentenanta si suport tehnic pentru sistemul informatic al Cardului National de Asigurari de Sanatate (CEAS) si pentru Platforma Informatica a Asigurarilor de Sanatate (PIAS) CNAS anunta ca s-au depus mai multe oferte.

Astfel, pentru mentenanta si suportul tehnic al sistemului CEAS (numar anunt SEAP: 166958/26.03.2016) s-au inscris in cursa ofertantii Hewlett-Packard SRL, IT Capital Management SRL si Team Net International SA, iar pentru mentenanta si suportul tehnic al PIAS (numar anunt SEAP: 166939/26.03.2016) s-au primit oferte din partea Hewlett-Packard SRL, Master Technology Systems SRL si Team Net International SA.

In perioada imediat urmatoare va avea loc evaluarea ofertelor mentionate, precum si celelalte etape procedurale, criteriul de atribuire a fiecarui contract de mentenanta si suport tehnic fiind pretul cel mai bun, cu respectarea minima si obligatorie a cerintelor din caietul de sarcini respectiv.

Contractele cu castigatorii vor fi incheiate pe o perioada de trei ani, iar valoarea maxima estimata a contractelor poate fi, conform anunturilor din Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), de 18,8 milioane lei fara TVA, respectiv de 8,4 milioane lei fara TVA.

Contractele vor avea ca obiect furnizarea serviciilor de help-desk, mentenanta si suport tehnic aferente componentei aplicative a sistemului informatic CEAS, respectiv furnizarea serviciilor de administrare, suport tehnic si mentenanta hardware pentru platforma PIAS.

Biroul de presa al CNAS

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Incepe activitatea de vaccinare prin centrele mobile

Modificari privind modalitatea de programare la vaccinarea anti-COVID

Studiu: Consumul de probiotice, Omega-3 si vitamina D, asociat unui risc mai scazut de infectie cu SARS-CoV-2

Discutii privind organizarea unor centre de vaccinare in companiile private

Florin Citu: Valul trei a inceput sa scada fara carantinare de tip lockdown