CMR Alba: Mesaj de incurajare pentru medici

04/04/2016

CMR Alba: Mesaj de incurajare pentru medici

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cmr-alba-mesaj-de-incurajare-pentru-medici/

stetoscop-NOU-heartSi reprezentantii CMR sunt alaturi de medici in demersurile lor de protest.

Pe site-ul oficial al Colegiului Medicilor Alba, a fost postat un mesaj adresat medicilor din Romania, care prin actiunile lor din ultimele saptamani, nu fac decat sa ceara respect si o stare normala a lucrurilor.

In contextul ultimelor evenimente din sistemul sanitar romanesc (greva japoneza din spitale si refuzul medicilor de familie de a semna noul contract cadru), dorim sa transmitem un mesaj de incurajare tuturor medicilor din Romania.

Ne bucura faptul ca in sfarsit incepe sa se ia atitudine in privinta unor chestiuni ramase nerezolvate de prea mult timp. Este momentul sa se produca o schimbare in contracte si in norme, dar mai ales in mentalitati. Am auzit de prea multe ori ca „nu se poate” si ca „merge si asa”. Suntem datori sa ne cerem drepturile pentru ca nimeni altcineva nu o va face in locul nostru. Este necesar sa gandim pe termen lung si sa incercam sa facem niste schimbari care sa aiba un impact pozitiv atat asupra noastra, cat si asupra generatiilor viitoare.

Colegiul Medicilor Alba va sustine orice initiativa prin care se incurajeaza promovarea drepturilor medicilor si redobandirea respectului cuvenit acestei profesii. Suntem deschisi la sugestii sau propuneri si chiar dorim sa colaboram cu medicii din judetul Alba, precum si cu celelalte colegii din tara, in vederea gasirii unor solutii la problemele actuale. Nu mai putem astepta ca altii sa faca lucrurile pentru noi, ci trebuie sa ne luam soarta in propriile maini. Impreuna avem puterea de a imbunatati lucrurile.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: