CJAS Hunedoara: Adeverintele medicale pentru inscrierea copiilor in colectivitate sunt gratuite

12/01/2021

CJAS Hunedoara: Adeverintele medicale pentru inscrierea copiilor in colectivitate sunt gratuite

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cjas-hunedoara-adeverintele-medicale-pentru-inscrierea-copiilor-in-colectivitate-sunt-gratuite/

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) Hunedoara a precizat, marti, intr-un comunicat de presa, ca adeverintele medicale pentru inscrierea in colectivitate si avizele epidemiologice pentru (re)intrare in colectivitate se elibereaza “gratuit” de catre medicii de familie.

„Aceasta masura este necesara pentru examinarea starii de sanatate a copiilor din unitatile de invatamant de stat si particulare autorizate/acreditate, pentru acordarea asistentei medicale gratuite si pentru promovarea unui stil de viata sanatos”, se precizeaza in comunicatul CJAS HD.

De asemenea, institutia reaminteste medicilor de familie din judetul Hunedoara ca “in conformitate cu prevederile Art.1/ lit.e), Anexa nr. 2 la Ordinul nr. 397/836/2018 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare in anul 2018 a HG nr.140/2018 pentru aprobarea pachetelor de servicii si a Contractului-cadru care reglementeaza conditiile acordarii asistentei medicale, a medicamentelor si a dispozitivelor medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anii 2018-2019, cu modificarile si completarile ulterioare, activitatile de suport prevazute la pct.1.5, lit.B. Pachetul de servicii de baza in asistenta medicala primara, din Anexa nr.1 la acelasi ordin, sunt incluse in plata „per capita”.

Etichete: adeverinta pentru inscrierea in colectivitate, aviz epidemiologic pentru intrare in colectivitate, adeverinte la medicul de familie, cjas hunedoara

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: