Ciuca: Este important sa respectam in continuare recomandarile de protectie sanitara

09/03/2022
Ciuca: Este important sa respectam in continuare recomandarile de protectie sanitara

Ciuca: Este important sa respectam in continuare recomandarile de protectie sanitara

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ciuca-este-important-sa-respectam-in-continuare-recomandarile-de-protectie-sanitara/

Premierul Nicolae Ciuca a subliniat ca, odata cu incheierea starii de alerta si eliminarea tuturor restrictiilor, este important ca romanii sa respecte in continuare recomandarile specialistilor privind masurile de protectie sanitara.

“Consider ca este important sa continuam sa recomandam si, indeosebi, prin exemplul personal, sa aratam ca respectam aceste recomandari, din constiinta personala, fiind convins ca respectand aceste recomandari ne protejam pe noi insine. Si, de asemenea, este o masura de protectie preventiva, care in continuare contribuie la ceea ce inseamna sanatatea publica, tinand cont de faptul ca virusul nu a fost eradicat si el, inca, persista, in numar, e adevarat, in fiecare zi mai mic, dar tocmai de aceea cred ca este foarte important sa respectam aceste recomandari”, a declarat Nicolae Ciuca in debutul sedintei de guvern de miercuri, prima zi de la ridicarea starii de alerta.

Demnitarul a multumit tuturor romanilor care, in aceasta perioada, au tinut cont de recomandari si au respectat regulile de protectie. Totodata, si-a exprimat compasiunea fata de cele 64.000 de familii care au pierdut pe cineva drag in aceasta perioada, din cauza virusului SARS-CoV-2.

Reamintim ca, dupa expirarea starii de alerta, restrictiile impuse in contextul pandemiei in tara noastra au fost ridicate.

Etichete: masuri de protectie sanitara, protectie sanitara, nicolae ciuca

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: