Citu, despre renuntarea la masca in cazul angajatilor vaccinati: Dupa 1 iunie vom lua aceasta decizie

17/05/2021

Citu, despre renuntarea la masca in cazul angajatilor vaccinati: Dupa 1 iunie vom lua aceasta decizie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/citu-despre-renuntarea-la-masca-in-cazul-angajatilor-vaccinati-dupa-1-iunie-vom-lua-aceasta-decizie/

Premierul Florin Citu spune ca o decizie in privinta purtarii sau nu a mastii la locul de munca, acolo unde sunt doar persoane vaccinate, va fi luata de la 1 iunie.

“Inca nu este o decizie clara. Dupa 1 iunie vom lua aceasta decizie. Este in ordinul ministrului Sanatatii. Cred ca este o decizie luata inainte de analiza foarte bine. De la 1 iunie stabilim acest lucru. Deocamdata cu masca la locul de munca, la interior. (…) Dupa 1 iunie vorbim de alte modificari”, a declarat Florin Citu, citat de Agerpres.

Intrebat daca toti romanii vor avea acces la spectacole dupa 1 iunie, premierul Citu a spus: “Pentru toti romanii… depinde, daca sunt vaccinati sau nu. Ati vazut ca fiecare eveniment, in interior sau in exterior, are anumite criterii (referitoare n.r.) la numar de persoane la interior, daca persoanele sunt vaccinate, daca organizatorii isi asuma ca persoanele sunt vaccinate, atunci vorbim de alt numar de persoane”, a mai spus premierul potrivit sursei citate.

De asemenea, seful Executivului a mai precizat ca “Romania a luat decizia, poate unica in Uniunea Europeana, de a permite cetatenilor care vin din zona verde sa intre in Romania, turistii, fara niciun fel de documente care sa ateste daca sunt sau nu vaccinati, doar cu documentele necesare pentru a intra in Romania”.

Etichete: renuntarea la masca, purtarea mastii la locul de munca, florin citu

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Conf. Dr. Adrian Bighea: Pacientii care au nevoie de recuperare medicala se tem sa vina la spital

Creatorii vaccinului anti-Covid BioNtech /Pfizer, distinsi cu un prestigios premiu

Inspectorii sanitari vor verifica, zilnic, numărul paturilor ATI pentru pacientii Covid

Conditii de participare la Loteria de vaccinare | Premii in valoare de 15.000.000 lei

Dr. G. Dumitra: Nu exista argument impotriva vaccinarii simultane anti-Covid cu alt vaccin