Citu, despre certificatul verde Covid: Chiar nu este nicio discriminare

17/09/2021
Citu, despre certificatul verde Covid: Chiar nu este nicio discriminare

Citu, despre certificatul verde Covid: Chiar nu este nicio discriminare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/citu-despre-certificatul-verde-covid/

Hotararea CNSU privind utilizarea certificatului verde Covid pentru activitati precum mersul la restaurant, cinema, evenimente publice, in localitatile unde rata de incidenta depaseste 3 la mie, a starnit controverse in mediul social-media.

In context, premierul Florin Citu a subliniat ca acesta masura nu inseamna restrangerea unor drepturi si libertati

“Nu este adevarat. Acest certificat a fost folosit la intrarea in Romania si in toata Europa a fost folosit in aceasta vara. Testul COVID a fost folosit pana acum peste tot, deci nu exista nicio discriminare, sunt trei lucruri pe acest certificat: vaccinare, ai trecut prin boala sau testare. Deci chiar nu este nicio discriminare, din contra, vad ca putem sa avem un mod civilizat de a continua lucrurile si transparent “, a declarat premmierul FLorin Citu la TVR1.
Totusi, demnitarul a mai adaugat ca prin acest certificat verde nu inseamna ca scapam de pandemie, reiterand ca vaccinarea este singura solutie.

Certificatul verde Covid va deveni obligatoriu, in Romania, pentru accesul persoanelor la/in diferite activitati/locatii publice, in localitatile cu rata de incidenta peste 3 la mie.

Etichete: certificatul verde Covid, certificatul covid obligatoriu, florin citu

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: