Citu, despre angajatii de la Ambulanta: Sunt un exemplu pentru noi toti

28/07/2021

Citu, despre angajatii de la Ambulanta: Sunt un exemplu pentru noi toti

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/citu-despre-angajatii-de-la-ambulanta-sunt-un-exemplu-pentru-noi-toti/

Angajatii care lucreaza la Serviciul de Ambulanta sunt un exemplu pentru noi toti, iar munca acestora reprezinta un adevarat act de daruire si responsabilitate, spune prim-ministrul Florin Citu intr-un mesaj transmis de Ziua Nationala a Ambulantei din Romania.

“Sarbatorim Ziua Nationala a Ambulantei din Romania cu sentimentul ca munca celor implicati in acest serviciu de urgenta reprezinta un adevarat act de daruire si responsabilitate pentru care trebuie sa le multumim nu doar azi, ci in fiecare zi. De aproape un an si jumatate, intreg personal din serviciile de ambulanta este angrenat intr-un efort multiplicat, din cauza pandemiei. Multi dintre romani care, din nefericire, au trecut prin situatii critice pot spune ca le datoreaza viata acestor oameni minunati care asigura interventiile de urgenta. Le multumesc pentru vietile salvate. , pentru daruirea si profesionalismul cu care isi fac datoria! Sunt un exemplu pentru noi toti. “, a scris Florin Citu intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Guvernului.

Miercuri, Serviciul de Ambulanta din Romania a implinit 115 ani de existenta. Cu aceasta ocazie, conducerea Federatiei Nationale Sindicale Ambulanta din Romania a transmite ca asteapta de la Guvern sa definitiveze cele o mie de posturi suplimentare pentru servicii de ambulanta din tara si reaplicarea Legii 5 din 2021 privind Statutul personalului profesionist operativ de interventie.

Etichete: serviciul de ambulanta , angajati ambulanta , ziua ambulantei , florin citu

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: