Citu: Crestem numarul de paturi ATI, dar nu am avea nevoie daca lumea s-ar vaccina

12/10/2021

Citu: Crestem numarul de paturi ATI, dar nu am avea nevoie daca lumea s-ar vaccina

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/citu-crestem-numarul-de-paturi-ati-dar-nu-am-avea-nevoie-daca-lumea-s-ar-vaccina/

Premierul interimar, Florin Citu, a spus ca numarul de paturi din sectiile de terapie intensiva poate fi crescut, insa a subliniat ca solutia in aceasta pandemie ramane vaccinarea anti-COVID.

“Gasim resurse, dar nu vreau sa mergem in acea directie sa gasim resurse pentru oamenii care se imbolnavesc. Din contra. Haideti sa ne vaccinam si nu mai avem nevoie nici de paturi la ATI, nici de spitale modulare. Este singura solutie pe care o avem in acest moment si avem vaccin. Putem sa scapam de acest val daca ne vaccinam” a declarat premierul interimar, citat de Agerpres.

De altfel, demnitarul a facut din nou apel la oameni sa se vaccineze.

“Este important ca fiecare sa fie responsabil pentru deciziile pe care le ia. Este foarte important sa ne vaccinam daca vrem sa scapam de aceasta pandemie si este singura solutie. Paturi la ATI vom mai creste, dar nu am avea nevoie de aceste paturi daca lumea s-ar vaccina’, a afirmat prim-ministrul, potrivit sursei citate.

Etichete: paturi ATI, vaccinarea anti-Covid, florin citu

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: