Citu: Avem doze de vaccin pentru toata lumea. Nu ar trebui sa avem discutii despre valul patru

18/06/2021

Citu: Avem doze de vaccin pentru toata lumea. Nu ar trebui sa avem discutii despre valul patru

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/citu-avem-doze-de-vaccin-pentru-toata-lumea-nu-ar-trebui-sa-avem-discutii-despre-valul-patru/

Premierul Florin Citu spune ca in Romania nu ar trebui sa se discute despre un eventual val patru de infectare cu SARS-CoV-2, atata timp cat in tara exista suficiente doze de vaccin si oricine se poate prezenta pentru vaccinare fara nicio programare prealabila.

“Din punctul de vedere al Guvernului, am facut tot ceea ce am putut face ca sa avem aceste campanii de vaccinare de succes, pentru ca nu este vorba despre un succes al campaniei de vaccinare al Guvernului, este vorba despre o campanie pentru viata, despre asta vorbim, despre o campanie de revenire la normalitate. Doar prin vaccinare putem sa revenim la normalitate. Si tot aud in spatiul public discutii despre valul patru. N-ar trebui sa avem aceste discutii. In Romania, astazi, avem dozele de vaccin necesare sa se vaccineze toata lumea. Nu ar trebui sa existe aceasta discutie despre valul patru in Romania. Vrem sa ne vaccinam, ne vaccinam, nu este obligatoriu, dar daca ne vaccinam, nu mai avem valul patru. (…) Astazi romanii trebuie sa sa stie ca se pot vaccina oriunde, oricand si asa evitam acest val patru”, a declarat Florin Citu, potrivit Agerpres.

Totodata, premierul a dat asigurari ca exista suficiente doze de vaccin necesare si ca oricine doreste sa se vaccineze, o poate face.

“Am fost prima tara din Uniunea Europeana unde te poti vaccina fara niciun fel de programare, iti alegi ce vaccin cu care doresti sa te vaccinezi si mergi si te vaccinezi”, a precizat premierul conform sursei citate.

Etichete: doze de vaccin anti-covid romania, valul patru pandemie romania, florin citu

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Vlad Voiculescu: Solutia militara nu este o solutie pentru Romania

OMS: 1 miliard de doze de vaccin anti-Covid administrate in regiunea europeana

Dr. Catalina Poiana: Controlul osteoporozei trebuie sa fie o prioritate

Asociatiile de pacienti: Romania nu se confrunta doar cu problema Covid

UMF “Iuliu Hatieganu”, in topul celor mai bune universitati