Ciolacu: Valoarea normei de hrana pentru pacientii din spitale se va dubla

01/04/2022
Ciolacu: Valoarea normei de hrana pentru pacientii din spitale se va dubla

Ciolacu: Valoarea normei de hrana pentru pacientii din spitale se va dubla

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ciolacu-valoarea-normei-de-hrana-pentru-pacientii-din-spitale-se-va-dubla/

Valoarea normei de hrana pentru pacientii internati in spitalele romanesti se va dubla, a anuntat Marcel Ciolacu. Aceeasi valoare va fi acordata si pentru masa copiilor aflati in centrele de plasament.

“Valoarea normei de hrana pentru pacientii din spitale se va dubla. Aceeasi valoare va fi acordata si pentru masa copiilor din centrele de plasament. Este o masura de bun-simt, avand in vedere contextul economic, pe care o vom adopta foarte repede in Parlament.”, a scris Marcel Ciolacu, presedintele Partidului Social Democrat, pe pagina sa de Facebook.

El a mentionat ca era nevoie de imbunatatirea urgenta a hranei pe care oamenii o primesc pe perioada internarii in spital.

“Toate celelalte norme speciale de hrana, cum sunt cele pentru bolnavii care trebuie sa urmeze un anumit regim in functie de boala, se vor dubla in mod corespunzator.”, a mai precizat Ciolacu.

Alocatia de hrana pentru bolnavii internati in spitalele publice din Romania urmeaza sa creasca de la 11 lei la 22 de lei.

Etichete: norma de  hrana pacienti, alocatie de hrana bolnavi, marcel ciolacu

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: