Ciolacu solicita schimbari profunde la nivelul CNAS: Este nevoie de o structura noua

03/08/2023
Ciolacu solicita schimbari profunde la nivelul CNAS: Este nevoie de o structura noua

Ciolacu solicita schimbari profunde la nivelul CNAS: Este nevoie de o structura noua

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ciolacu-solicita-schimbari-profunde-la-nivelul-cnas-este-nevoie-de-o-structura-noua/

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, sa demareze “schimbari profunde” la nivelul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, subliniind ca este nevoie de un nou mod de lucru, bazat pe eficienta si responsabilitate fata de banii contribuabililor.

“Domnule ministru, profit de ocazie sa va solicit sa incepem sa facem schimbari profunde si la nivelul Casei Nationale de Sanatate. Cred ca este nevoie de o structura noua si mai ales de un nou mod de lucru, bazat in primul rand pe eficienta si responsabilitate fata de banii contribuabililor”, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, in cadrul sedintei de Guvern de joi.

Totodata, Ciolacu a subliniat si faptul ca pe agenda sedintei se afla si proiectul de hotarare privind infiintarea Registrului National de Cancer.

“Avem pe ordinea de zi, asa cum am promis saptamana trecuta, si Hotararea de Guvern privind infiintarea Registrului National de Cancer. Cu alte cuvinte, domnul ministru Rafila si-a tinut promisiunea”, a mai precizat seful Executivului.

Etichete: cnas, ciolacu, rafila

autor

Autor: Adriana Pavel

4 Comentarii

 1. Angela Dobre says:

  si asistentele de la medicul de familie nu are nevoie de schimbari? VAUCHERE SAU PREME fiindca munceste mai mult decat un medic/

 2. Țurcan Costa says:

  Buna inițiativa!
  Cei de la casa de asigurări fac legea cum ii taie capul. Banul public nu îl împart echitabil, astfel ajung sa discrimineze pacienții!

 3. unguru mihaela says:

  ASOCIATIA ROMANA DE DEZVOLARE A ASISTENTEI MEDICALE PARTICULARE A FOST INFIINTATA IN 1993 SI DATORITA ACESTEI ASOCIATII MEDIUL PRIVAT COLABOREAZA CU CNAS. ISTORIA ESTE UNA! E TIMPUL SA SE FACA LUMINA! E TIMPUL CA VALORICE SA ISI RECAPETE POZITIA! SUNT PRESEDINTE ARDAMP

 4. unguru mihaela says:

  Politicele de sanatate le face MINISTERUL SANATATII prin medici specialisti; CNAS este un simplu organ administrativ nu ceea ce face in momentul de fata. Mafia din CNAS fara limite.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: