Centrului de donare de sange din cadrul Spitalului Universitar Bucuresti, inaugurat

15/01/2015

Centrului de donare de sange din cadrul Spitalului Universitar Bucuresti, inaugurat

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/centrului-de-donare-de-sange-din-cadrul-spitalului-universitar-bucuresti-inaugurat/

sangele-este-viataNicolae Banicioiu, Ministrul Sanatatii a vizitat astazi Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, acolo unde a inaugurat Centrul de donare transfuzionala si a inspectat stadiul lucrarilor la blocul operator.

“Incepand de astazi se poate dona sange si la Spitalul Universitar. Am inaugurat punctul de colectare a sangelui intr-un spatiu modern, dotat cu echipamente noi si la standarde europene. ¬†Este al doilea punct redeschis dupa cel de anul trecut de la Spitalul Fundeni. Pacientii internati anual in regim de spitalizare continua pot avea acces in caz de necesitate, mult mai usor la sange si derivate din sange, iar apartinatorii sau cei dornici sa doneze o pot face si aici, scurtand astfel traseul produselor din sange. Anul trecut am promis redeschiderea acestor puncte de colecta in marile spitale pentru a evita discontinuitatile in colectare “, a declarat Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu.

Tot la Spitalul Universitar, ministrul Sanatatii a vizitat stadiul lucrarilor la noul bloc operator care va fi inaugurat in primavara acestui an. Aici, in cele 11 Sali de operatii, se estimeaza ca se vor putea realiza pana la 77 de interventii pe zi.  

 

 

1 Comentarii

  1. chelu says:

    d-lor sa fim seriosi ,,ne tinem de treaba sau ne jucam cu o chestiune foarte serioasa,,,dar mai cheltui si 10 lei pe transport,,iar data viitoare alti 10 lei ,,sa castig 60,,,nu cred ca ii convine la nimeni sa fie refuzat,,si plimbat pe drumuri,,e bulangioaica si imbarligatoare,,poate ca nici doctori de acolo nu prea aveau chef de munca,,erau toropiti de aerul conditionat,,si inchid centrul mereu mai devreme cu o ora pe motiv ca afara e canicula …va rog luati masuri ,,sau schimbati programul ..oficial sa stie toata lumea,,si pe site si pe usa si pe hartile lipite pe usi prin spital,,,

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: