Centre de evaluare Covid-19 pentru copii, la Bucuresti

11/07/2022
Centre de evaluare Covid-19 pentru copii, la Bucuresti

Centre de evaluare Covid-19 pentru copii, la Bucuresti

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/centre-de-evaluare-covid-19-pentru-copii-la-bucuresti/

In ultimele trei saptamani, in Romania, s-a inregistrat o dublare saptamanala a numarului de cazuri de Covid-19. Astfel, in curand, la Bucuresti urmeaza sa fie infiintate centre de evaluare COVID-19 pentru copii, potrivit anuntului facut de ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

“Vom infiinta saptamana aceasta, sper cel mai tarziu saptamana viitoare, centre de evaluare destinate copiilor in Capitala. Probabil ca la Institutul de Ocrotire a Mamei si Copilului (IOMC) unul si celalalt la Spitalul clinic de copii ‘Dr. Victor Gomoiu’, vom vedea. Colegii de la DSP evalueaza. Avem vreo doua-trei locatii, evalueaza si cele mai bune locatii vor deveni centre de evaluare pentru copii”, a declarat ministrul Sanatatii, luni, intr-o conferinta de presa.

In opinia ministrului, nu va fi o problema ca scolile sa fie redeschise, la toamna, in conditii de siguranta.

“Nu cred ca o sa fie o problema ca scolile sa fie redeschise in conditii de siguranta, mai ales ca, in momentul de fata, atat cadrele didactice, conducerea scolilor, inspectoratele scolare, Ministerul Educatiei stiu deja ce trebuie facut incat sa limiteze inchiderea scolilor si cu atat mai putin sa nu punem sub semnul intrebarii inceputul noului an scolar. Nu avem in momentul de fata niciun fel de instrument care sa faca posibila utilizarea mastii. Noi am recomandat-o.”, a mai precizat ministrul Rafila.

Etichete: evaluare covid-19, covid-19 copii, rafila

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: