Castigati unul dintre cele 5 Manuale MERCK!

10/04/2012

Castigati unul dintre cele 5 Manuale MERCK!

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/castigati-unul-dintre-cele-5-manuale-merck/

 

Societatea Nationala de Medicina a Familiei doreste sa afle parerea medicilor de familie din Romania cu privire la problematica HPV – o problema de sanatate reala, Romania fiind pe locul I ca prevalenta in randul tarilor Europene. Pentru aceasta va rugam sa completati un formularul disponibil aici pana cel tarziu luni 23 Aprilie 2012 (dureaza mai putin de un minut) iar medicii de familie care vor face acest efort vor participa automat la tombola care are ca premii cele 5 Manuale MERCK – ultima editie.

Regulamentul de participare la Tombola

1. Organizarea Tombolei
1.1.Tombola este organizata de portalul FormareMedicala.ro in perioada 17 aprilie – 30 aprilie 2012. La aceasta promotie participa toti medicii de familie cu drept de libera practica care completeaza formularul.

2. Modul de desfasurare a promotiei:
2.1 Pentru a participa, este necesara completarea formularului HPV. Extragerea castigatorului se va face pe 5 mai 2012, prin intermediul site-ului random.org.

2.2. Premiiile
2.3 Numele castigatorilor vor fi facute publice prin afisare pe siteul www.formaremedicala.ro iar castigatorii va fi contactati de organizatorii promotiei prin utilizarea adresei de email furnizate la completarea formularului.

3. Conditiile participarii la tombola
3.1. La tombola poate participa orice medic de familie cu drept de libera practica care completeaza formularul In cazul in care castigatorul premiului este o persoana incapabila din punct de vedere juridic, aceasta va intra in posesia premiului numai dupa primirea unei aprobari scrise si a unei semnaturi din partea reprezentantului sau legal, fiind necesara dovedirea de catre acesta a calitatii sale de reprezentant prin prezentarea unui inscris ce urmeaza a fi trimis catre FormareMedicala.ro.
3.2. FormareMedicala.ro in calitate de organizator, detine toate drepturile de editare, publicare si utilizare a informatiilor si imaginilor participantilor la aceasta campanie si a castigatorilor ei. Organizatorul va face publice informatiile privind numele castigatorilor, premiile acordate si orice alte date pe care le considera necesare. Participantii la aceasta actiune subscriu la respectarea regulilor din prezentul regulament.

4. Tragerea la sorti si acordarea premiului
4.1 La sfarsitul tombolei, la sediul organizatorului, un juriu format din 2 reprezentanti ai FormareMedicala.ro va proceda la o tragere la sorti, pentru desemnarea castigatorului, prin intermediul site-ului www.random.org
4.2 Numele castigatorului va fi afisat pe site-ul www.formaremedicala.ro.
4.3 Premiul va fi trimis castigatorului prin curier la adresa indicata.

5. Diverse
5.1. Acest Regulament este disponibil in mod gratuit oricarui participant pe toata perioada promotiei pe site-ul www.formaremedicala.ro
5.2. Organizatorul isi rezerva dreptul prelungirii campaniei promotionale, printr-un act aditional la prezentul Regulament, cu anuntarea pe site-ul www.formaremedicala.ro a perioadei de prelungire precum si a conditiilor in care are loc continuarea acesteia.
5.3. Participarea la aceasta promotie implica acceptarea prezentului Regulament.

Autor: Dorina Pirau

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: