Carantina in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Buzau

05/06/2018

Carantina in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Buzau

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/carantina-in-cadrul-spitalului-judetean-de-urgenta-buzau/


In 10 din cele 24 de sectii ale Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Buzau accesul vizitatorilor este total interzis, dupa ce, de la inceputul anului, au fost confirmate serologic aproape 300 de cazuri de rujeola, a anuntat marti biroul de presa al institutiei medicale.

Purtatorul de cuvant al SJU Buzau, Adriana Bunila, a declarat ca ‘masura a venit la solicitarea Directiei de Sanatate Publica din cauza numarului mare de cazuri de rujeola, inregistrate in special in randul copiilor mai mici de 1 an’.

“De la inceputul anului au fost confirmate serologic 279 de cazuri de rujeola, dintr-un total de 281 de persoane internate la Sectia de Boli contagioase”, a mai declarat sursa citata de Agerpres.

Continut educational:

Ea a mai precizat ca “practic, carantina este extinsa in toate cele 24 de sectii ale spitalului, accesul vizitatorilor este total interzis in cele 10 sectii cu profil chirurgical – intre care sectiile ATI, chirurgie generala, chirurgie plastica, ortopedie -, fiind restrictionate vizitele in celelalte 14 sectii ale spitalului, cu folosirea echipamentului de protective”.

Autor: Anca Rusen

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: