Burse pentru tinerii medici specialisti din diabetologie, neurologie si medicina de familie

10/01/2017

Burse pentru tinerii medici specialisti din diabetologie, neurologie si medicina de familie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/burse-pentru-tinerii-medici-specialisti-din-diabetologie-neurologie-si-medicina-de-familie/

doctori-capitalaTineri medici specialisti din diabetologie, neurologie si medicina de familie sunt asteptati sa ia parte din „Wörwag Inspiring Program” – un proiect prin isi vor dezvolta aptitudini complementare celor medicale, imbunatatindu-si, astfel, calitatea actului medical si performantele profesionale.
Programul ofera 80 de burse pentru medicii interesati sa se inscrie la cursurile care se vor desfasura in perioadele aprilie-mai si septembrie-octombrie 2017, in Sinaia.

Proiectul include doua sesiuni de training – Comunicare si relationare, respectiv Managementul timpului – prioritati si eficienta – formate din notiuni teoretice si jocuri interactive adaptate domeniului medical din Romania. In cadrul sesiunilor, medicii vor invata sa identifice tipologiile de personalitate atat ale celor din jur, cat si propria tipologie si sa isi adapteze interactiunea cu pacientii la fiecare tip de personalitate.

De asemenea, participantii vor invata sa se pozitioneze corecte in relatia cu pacientul si sa cunoasca barierele comunicarii dintre medic si pacient. Pe langa acestea, tinerii specialisti vor dobandi notiuni de prioritizare si organizare a timpului, inclusiv despre echilibrul dintre disponibilitatea pentru ceilalti si momentele de concentrare.

“Continuam si in 2017 acest program, care, sprijina, in final, imbunatatirea ingrijirii pacientilor, pentru ca dezvoltarea personala si a performantelor profesionale ale medicilor se reflecta in calitatea actului medical si este, astfel, in beneficiul pacientilor. Incurajam tinerii medici din specialitatile vizate sa se inscrie in acest program care ii va ajuta sa exploateze aptitudini complementare menite sa le maximizeze performantele profesionale”, a declarat dr. Norina Gavan, General Manager Wörwag Pharma Romania, potrivit unui comunicat de presa.

Fiecare bursa include: participarea la cele doua sesiuni de training, 3 nopti de cazare si mesele aferente programului. Instruirea din cadrul programului va fi asigurata de partenerii de la „INSPIRES” – cu experienta de peste 10 ani in training si consultanta cu organizatii atat din Romania, cat si din strainatate.

Sesiunile de training vor fi sustinute de consultantii Dorin Dancu si Florin Enache, traineri cu experienta in consultanta, leadership, coaching, cu puternice abilitati de prezentare si expertiza in managementul timpului, al proiectelor, al schimbarii, comunicare, cultura organizationala si lucru in echipa.

Medicii care doresc sa participe la „Wörwag Inspiring Program” trebuie sa trimita un CV si o scrisoare de motivare de cel putin 205 de cuvinte, in limba romana, pe adresa bursawip@woerwagpharma.ro, pana la data de 15 ianuarie 2017. Participantii selectati vor fi anuntati pana la 5 februarie 2015.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: