Burse de participare la Conferinta Europeana de Medicina Familiei

13/01/2016

Burse de participare la Conferinta Europeana de Medicina Familiei

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/burse-de-participare-la-conferinta-europeana-de-medicina-familiei-2/

wonca2016Conferinta Europeana de Medicina Familiei organizata de WONCA Europe si organizatiile MF din tarile nordice va avea loc in acest an la Copenhaga in perioada 15-18 iunie 2016. Conferinta va fi precedata de sedinta de Consiliu WONCA Europe dar si de preconferinta organizata pe 14 iunie de Vasco da Gama Movement, reteaua rezidentilor si specialistilor MF in primii 5 ani dupa examen.

WONCA Europe si organizatiile tarilor nordice ofera un numar limitat de burse de participare in valoare de 1000 Euro fiecare. Medicii eligibili sunt medicii rezidenti MF si medicii specialisti MF aflati in primii 5 ani dupa absolvirea examenului de specialitate MF. 

Termenul limita pentru trimiterea aplicatiei este 15 ianuarie 2016 ! Castigatorii vor fi anuntati pana pe 1 februarie 2016. Astfel bursierii vor avea posibilitatea sa achite taxa redusa de participare pana pe data de 15 februarie 2016.

Bursa va fi transferata prin transfer bancar castigatorilor dupa data de 15 iunie 2016, dupa ce castigatorii se vor prezenta la conferinta. 

Formularul de aplicatie si toate detaliile despre bursa sunt disponibile la adresa: http://www.woncaeurope2016.com/scholarship

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: