Bursa pentru medicii ortopezi din Romania

18/06/2015

Bursa pentru medicii ortopezi din Romania

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/bursa-pentru-medicii-ortopezi-din-romania/

Burse pentru medici la VienaLa implinirea a 10 ani de la infiintare, o companie de servicii medicale din Cluj-Napoca initiaza un proiect dedicat sustinerii medicilor rezidenti din cadrul sectiilor de Ortopedie din toata tara.

Astfel, compania va acorda o bursa unui rezident, care consta in oportunitatea de a deprinde utilizarea echipamentelor si instrumentarului chirurgical distribuite de companie.

De asemenea, pana la finalul anului curent, rezidentul va beneficia si de un curs gratuit AO Trauma, organizat intr-una din tarile Uniunii Europene, precum si de un stagiu de pregatire de doua saptamani la o clinica partenera AO din UE.

“Ne confruntam tot mai mult fenomenul de „brain drain” sau „migratia creierelor” si avem nevoie de solutii pentru a pastra sau chiar atrage noi specialisti in medicina. Desigur, motivarea cea mai utila este cea intrinseca, insa necesitatile financiare ale epocii in care traim nu le permit specialistilor sa ramana si sa lucreze doar din pasiune. Din acest motiv trebuie sa incurajam alocarea unor fonduri mai consistente catre medicina. Bursa Ronda Medical reprezinta un prim pas pentru incurajarea si sustinerea medicilor tineri sa ramana in Romania”, a declarat Dr. Cristian Bucur, directorul executiv al Ronda Medical.

Pentru a avea sansa sa o castige, candidatii trebuie sa trimita, pe adresa office@rondamedical.ro:

• scrisoare de intentie de 600-700 de cuvinte, in care sa isi argumenteze motivele pentru care cred ei ca merita sa castige bursa
• scrisoare de recomandare din partea coordonatorului de rezidentiat.

Perioada de inscriere este 20 iunie – 20 august 2015, iar perioada de jurizare a dosarelor inscrise este 20 august – 31 august 2015.

Castigatorul va fi anuntat oficial pe 1 septembrie 2015.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: