Bonusuri de 500 de euro pe luna pentru medicii si personalul medical care lucreaza cu pacienti Covid

02/04/2020

Bonusuri de 500 de euro pe luna pentru medicii si personalul medical care lucreaza cu pacienti Covid

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/bonusuri-de-500-de-euro-pe-luna-pentru-pentru-medicii-si-personalul-medical-care-lucreaza-cu-pacienti-covid/

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca a solicitat Executivului sa indentifice o sursa de finantare pentru ca medicii si cadrele medicale care trateaza in mod direct pacientii infectati cu Covid-19 sa primeasca stimulente financiare.

“Vreau sa va anunt de o masura pe care am solicitat-o Guvernului Romaniei. In acest sens, am avut astazi mai multe discutii. Personalul medical, medicii nostri, sunt linia noastra de aparare impotriva epidemiei. Avem incredere in ei, ne punem sperantele in ei, dar trebuie sa fim foarte constienti ca pentru ei este o situatie de stres major, este un pericol suplimentar la care se expun, avem asteptari mari de la ei si atunci, in consecinta, cred ca este corect sa recunoastem aceasta situatie si sa recunoastem, evident, ca este nevoie si de un pic mai mult decat cuvinte frumoase. Deci, am solicitat astazi Guvernului sa identifice fonduri europene suficiente pentru a putea plati un bonus lunar medicilor si personalului medical care lucreaza cu pacienti COVID”, a declarat, printre altele, presedintele Klaus Iohannis.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 10 EMC:

Boala artrozica

Potrivit sefului statului, bonusul pentru medicii din linia I ar fi de 500 de euro.

“Vorbesc aici despre un bonus consistent, de cateva sute de euro pe luna. Cred ca o suma de 500 de euro pe luna pentru medicii si personalul medical care lucreaza cu pacienti COVID ar fi un bonus onorabil. Am promisiuni din Guvern, am vorbit cu Premierul Orban, cu ministrul Fondurilor Europene, am promisiuni ca in foarte putin timp vor veni cu solutii foarte concrete”, a mai transmis Iohannis.

Etichete: bonusuri pentru medici, stimulente financiare cadre medicale, bani pentru medicii care trateaza pacienti covid, bonusuri personalul medical, klaus iohannis

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. scarlat says:

    câd se da bonusu de risc pe luna mai pentru cadrele medicale

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Valeriu: Gheorghita: 7 milioane de vaccinati pana la 1 august, un obiectiv realist

Florin Citu: Diferentele de raportare privind decesele Covid-19 au existat in toate tarile Uniunii Europene

Prefectul Capitalei: Tinta este sa ajungem la 20.000 de vaccinari pe zi

In Statele Unite ale Americii s-a inceput deja vaccinarea grupei de varsta 12-15 ani

A doua etapa a Maratonului Vaccinarii de la Timisoara | Se va face si un screening al starii de sanatate