Bonusul de 500 de euro promis cadrelor medicale este un spor de periculozitate

03/04/2020
Bonusul de 500 de euro promis cadrelor medicale este un spor de periculozitate

Bonusul de 500 de euro promis cadrelor medicale este un spor de periculozitate

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/bonusul-de-500-de-euro-promis-cadrelor-medicale-este-un-spor-de-periculozitate/

Bonusul de 500 de euro de care a vorbit presedintele Klaus Iohannis, este un spor de periculozitate de care va beneficia tot personalul medical implicat in lupta impotriva infectiei Covid-19, pe toata perioada pandemiei.

“Este un spor de periculozitate care se da efectiv pe toata perioada pandemiei, pentru toti cei care lucreaza in context de infectie COVID. Este un spor care vine pentru ceva ce nu a mai fost, pentru ceva care este necunoscut, pentru ceva care are si o mortalitate mare, dar si o rata de imbolnavire mare. (…) Acest stimulent nu este doar pentru Suceava, este pentru tot ceea ce inseamna personal medical superior, mediu si auxiliar implicat in lupta impotriva infectiei COVID (…), pentru toate sectiile, pentru toate compartimentele care au pacienti sau trateaza pacienti cu infectie COVID, care investigheaza sau care consulta”, a declarat ministrul Sanatatii la Digi24, citat si de Agerpres.

Potrivit acestuia, managementul spitalului sau directorul medical va trebui sa raporteze sectiile unde se trateaza infectiile cu COVID-19, pentru ca personalul sa poata beneficia de acest bonus.

Etichete: bonus 500 euro cadre medicale, spor medici, spor covid-19, spor periculozitate personal medical

autor

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. Florina TOMAJKA says:

    Am o intrebare, de acest bonus sau cum se mai zice spor pt Covid-19,pe ce criterii se vor distribui acești bani?
    O altă întrebare Reșița ,sau mai bine zis Terapia intensivă din SJU ,stationar 1,este inclusă,?

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: