Banicioiu: Domnului ministru ii urez mult succes, pentru ca are nevoie

18/11/2015

Banicioiu: Domnului ministru ii urez mult succes, pentru ca are nevoie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/banicioiu-domnului-ministru-ii-urez-mult-succes-pentru-ca-are-nevoie/

BANICIOIUMulte proiecte trebuie continuate, intrucat in sistemul sanitar sunt foarte multe de schimbat. Asa a spus Nicolae Banicioiu, fostul ministru al sanatatii, la predarea mandatului.

“Regrete sunt multe, pentru ca este un domeniu in care se pot face foarte multe lucruri si trebuie facute foarte multe lucruri. Sper ca tot ceea ce nu am reusit eu sa fac sa reuseasca domnul ministru. Sprijinim cu tot ce putem. Nu i-am dat foarte multe sfaturi, pentru ca este mare, vaccinat, este in bransa de multa vreme, nu am foarte multe sfaturi, dar, atunci cand va avea nevoie, sigur voi fi alaturi cu un sfat. Sunt multe lucruri care trebuie continuate, ma bucur ca exista o atitudine pozitiva in sensul acesta si multe lucruri care trebuie facute in continuare. In sistemul sanitar intotdeauna sunt foarte multe de schimbat, sunt foarte multe de adaugat, dinamica este foarte mare, dezvoltarea este foarte mare, tehnica evolueaza foarte repede. Foarte multe provocari. Ganditi-va si la medici si la pacienti, in acelasi timp”, a declarat Nicolae Banicioiu .

De asemenea, el i-a urat mult succes noului ministru al Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, adaugand ca acest portofoliu este “cel mai dificil” dintr-un Guvern.

“Domnului ministru ii urez mult succes, pentru ca are nevoie, chiar are nevoie de toate incurajarile. Cred ca este cel mai dificil post de ministru din vreun Cabinet. Eu nu am crezut-o initial, dar…”, a mai spus fostul ministru al sanatatii, citat de Agerpres.

La final, Nicolae Banicioiu le-a multumit si jurnalistilor care “nu l-au crutat niciun moment” al prezentei sale in fruntea MS.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: