Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente are un nou presedinte

14/01/2013

Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente are un nou presedinte

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/asociatia-romana-a-producatorilor-internationali-de-medicamente-are-un-nou-presedinte/

In cadrul Adunarii Generale a Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM), din luna decembrie a anului trecut, a fost ales un nou presedinte: Efthymios (Makis) Papataxiarchis.

De-a lungul unei experiente bogate, de peste 17 ani, Makis a detinut diferite functii de conducere in domeniul marketing si vanzari, atat in Grecia, cat si pe plan european.  “Principalul obiectiv al mandatului meu de presedinte ARPIM vizeaza consolidarea relatiei industriei farmaceutice cu societatea. Vom pune la dispoziția partenerilor noștri, precum și a pacienților, toate resursele de care dispunem, experienta si expertiza noastra. Ne dorim sa continuam relatii bazate pe incredere și sa contribuim la un sistem de sanatate mai transparent in procesul de luare a deciziilor”, a declarat Makis Papataxiarchis. 

Astfel, ARPIM doreste sa isi consolideze statutul de partener de incredere al tuturor partilor interesate pentru a asigura in continuare accesul la tratamente inovative si un sistem de sanatate imbunatatit, in cadrul unui mediu de afaceri etic si transparent. Asociatia considera ca sistemul de sanatate al Romaniei ar trebui sa fie unul in care cetateanul este tratat cu respect si decenta, avand acces atat la facilitati publice, cat si private. Pe scurt, un sistem al calitatii, eficientei si echitatii, toate acestea fiind oferite intr-o maniera sustenabila si predictibila pe termen-lung.

Nu in ultimul rand, agenda mandatului vizeaza procesul de generare a valorii pentru toate partile implicate in sistemul de sanatate, prin abordarea nevoilor nesatisfacute ale pacientilor atat de catre autoritati si factorii de decizie, cat si de catre industria farmaceutica, totodata aplanand constrangerile inerente.

 

Stire realizata de Echipa de redactie FormareMedicala.ro

 

Autor: Dorina Pirau

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Senatul a respins proiectul privind obligativitatea certificatului Covid la locul de munca

Solidaritatea Sanitara: 23% din munca unui medic dintr-un spital Covid este neplatita

Managerul SJU Bistrita: Dati drumul la tratamentul antiviral din zona de prespital

ECDC: Sezonul gripal ar putea fi unul sever

Arafat: Solidaritatea pe care o vedem ne face sa simtim ca suntem cu prietenii alaturi