Asociatia React: Persoanele cu dizabilitati, punctuale

10/09/2011

Asociatia React: Persoanele cu dizabilitati, punctuale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/asociatia-react-persoanele-cu-dizabilitati-punctuale/

Un studiu initiat de Asociatia React, in cadrul platformei “Fabrica de Bine” a relevat ca respondentii din Bucuresti sunt de parere ca persoanele cu dizabilitati sunt punctuale si valorizeaza pozitiv relationarea cu acestia la locul de munca. In plus, 81% dintre respondenti considera ca un coleg de serviciu cu dizablitati se poate adapta la fel de bine la ritmul de munca precum ceilalti.

“Rezultatele studiului nostru arata faptul ca dorinta, capacitatea si pasiunea pe care o depun persoanele cu dizabilitati in munca de zi cu zi, este recunoscuta de catre colegii si sefii lor. Ne dorim ca angajatorii sa realizeze ca avem de-a face cu un potential neexploatat si sa ofere acestor persoane posibilitatea de a obtine, cu demnitate un venit.

Economia sociala ofera o solutie pentru cresterea ratei de angajare a acestor persoane vulnerabile social si, speram ca exemplul proiectului nostru, “Fabrica de Bine”, sa fie preluat de cat mai multi actori sociali si economici”, a declarat Anca Stefan, Managerul Proiectului.

Doneaza sange si salveaza o viata!
Asociatia REACT organizeaza in acest week-end la ONGFest o noua campanie de donare de sange, in cadrul programului „O sansa pentru viata”.
“In urma donarii, sangele donatorului este improspatat, imunitatea organismului creste, riscul de paralizie si de accident vascular se reduc cu aproximativ 30%”, sustine Anca Stefan, presedintele executiv al Asociatiei.

Autor: Claudia Spridon
Sursa: www.paginamedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Vaccinul anti-Covid dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford genereaza raspuns imun la persoanele in varsta

Un alt medic a pierdut lupta cu Covid-19 | Chirurgul Dumitru Octavian Unc a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirs

Medic la Institutul ‘Matei Bals’: Panica nu duce la nimic bun

SNMF: Inrobirea medicilor de familie cu contracte obligatorii si pedepse nu va salva nici sistemul si nici vieti omenesti

Medicii de familie, voluntari in cadrul DSP Arad in lupta cu Covid-19