Stiri medicale

Asociatia React: Persoanele cu dizabilitati, punctuale

Data ultimei actualizari: 12/04/2013

Un studiu initiat de Asociatia React, in cadrul platformei “Fabrica de Bine” a relevat ca respondentii din Bucuresti sunt de parere ca persoanele cu dizabilitati sunt punctuale si valorizeaza pozitiv relationarea cu acestia la locul de munca. In plus, 81% dintre respondenti considera ca un coleg de serviciu cu dizablitati se poate adapta la fel de bine la ritmul de munca precum ceilalti.

“Rezultatele studiului nostru arata faptul ca dorinta, capacitatea si pasiunea pe care o depun persoanele cu dizabilitati in munca de zi cu zi, este recunoscuta de catre colegii si sefii lor. Ne dorim ca angajatorii sa realizeze ca avem de-a face cu un potential neexploatat si sa ofere acestor persoane posibilitatea de a obtine, cu demnitate un venit.

Economia sociala ofera o solutie pentru cresterea ratei de angajare a acestor persoane vulnerabile social si, speram ca exemplul proiectului nostru, “Fabrica de Bine”, sa fie preluat de cat mai multi actori sociali si economici”, a declarat Anca Stefan, Managerul Proiectului.

Doneaza sange si salveaza o viata!
Asociatia REACT organizeaza in acest week-end la ONGFest o noua campanie de donare de sange, in cadrul programului „O sansa pentru viata”.
“In urma donarii, sangele donatorului este improspatat, imunitatea organismului creste, riscul de paralizie si de accident vascular se reduc cu aproximativ 30%”, sustine Anca Stefan, presedintele executiv al Asociatiei.

Autor: Claudia Spridon
Sursa: www.paginamedicala.ro

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.