Aproape jumatate din totalul persoanelor confirmate cu Covid-19, din Botosani, sunt cadre medicale

22/04/2020

Aproape jumatate din totalul persoanelor confirmate cu Covid-19, din Botosani, sunt cadre medicale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/aproape-jumatate-din-totalul-persoanelor-confirmate-cu-covid-19-din-botosani-sunt-cadre-medicale/

Numarul cadrelor medicale din judetul Botosani infectate cu COVID-19 a ajuns, miercuri, la 163. Pana in prezent, numarul total al persoanelor care au contactat noul coronavirus, aici, este de 341.

Potrivit oficialilor judeteni, faptul ca jumatate din totalul persoanelor infectate sunt cadre medicale se explica prin numarul mare de testari efectuate in randul personalului medical.

“Sunt 163 de cadre medicale. Marea majoritate se simt bine, nu au simptome grave. Poate chiar unui procent de 25% dintre ei deja li s-au facut testele dupa expirarea perioadei de carantinare sau izolare si au iesit negativ. Cel putin in ceea ce priveste starea de sanatate a cadrelor medicale, lucrurile evolueaza intr-un sens pozitiv”, a afirmat Dan Nechifor, prefectul judetului Botosani, citat de Agerpres.

Cadrele medicale care au contactat virusul COVID- 19 sunt de la Spitalul Mavromati, Spitalul Municipal Dorohoi si Spitalul de Recuperare Sfantul Gheorghe.

Etichete: cadre medicale coronavirus, personal medical covid-19, testare personal medical, cazuri coronavirus botosani

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: