Apel la populatia din Miercurea Ciuc de a limita vizitele in spital

07/02/2017

Apel la populatia din Miercurea Ciuc de a limita vizitele in spital

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/apel-la-populatia-din-miercurea-ciuc-de-a-limita-vizitele-spital/

spital-min
Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta din Miercurea Ciuc roaga apartinatorii bolnavilor sa limiteze la strictul necesar vizitele in spital, pe fondul cresterii numarului de viroze respiratorii.

Reprezentantii unitatii medicale spun ca deocamdata nu s-a luat o decizie de restrictionare a vizitelor, ci “se testeaza” civismul oamenilor, tinand cont ca a crescut, in ultima perioada, numarul pacientilor cu viroze respiratorii.

Potrivit Agerpres, oamenii sunt rugati, prin intermediul unor afise lipite in incinta spitalului, sa respecte programul de vizite, un bolnav sa primeasca un singur vizitator, iar acesta sa nu stea mai mult de 10 minute si sa respecte masurile de igiena a mainilor.

De asemenea, ei sunt rugati sa nu viziteze pacientii internati daca au semne de boli respiratorii acute. Conducerea spitalului a lansat un apel si catre medici sa nu mai cheme la nivelul sectiilor pacienti civili, pentru consultatii.

Managerul spitalului a mai precizat, conform sursei mentionate, ca “se inregistreaza un numar sporit de pacienti cu viroze”, iar daca solicitarea catre populatie nu va avea efect, se vor lua alte masuri, “inclusiv restrictionarea totala a vizitelor”.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: