Anunt! Acces limitat la Fundeni

16/06/2015

Anunt! Acces limitat la Fundeni

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/anunt-acces-limitat-la-fundeni/

ZILELE INSTITUTULUI CLINIC FUNDENIInstitutul Clinic Fundeni a demarat incepand cu 16.06.2015 lucrari de reamenajare si reabilitare care vizeaza mai multe sectii apartinand cladirii A, caile de acces in Institut, alei si parcari, compartimentul de primire pacienti, prosectura si infiintarea unei sali de asteptare pacienti.

In aceasta perioada, circuitele functionale din incinta Institutului sunt regandite pentru a asigura o mai buna desfasurare a actului medical in viitor

Astfel, se va limita accesul cu autoturismul in incinta Institutul Clinic Fundeni pentru: vizitatori, studenti, reprezentanti medicali si se va interzice traversarea incintei ICF fara scop medical.  
Se permite accesul cu autoturismul doar pentru: ambulante, personalul medical, pacienti, furnizori de medicamente si materiale sanitare.
Autoturismelor cu pacienti le este permis accesul pana la camerele de garda, dupa care sunt directionate catre exteriorul Institutului.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Lista statelor in cazul in care se impune carantina la domiciliu pentru 14 zile

Medicii care trateaza pacientii cu Covid-19 sunt ingrijorati de criza unor medicamente esentiale

Vaccinul anti-Covid dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford genereaza raspuns imun la persoanele in varsta

Un alt medic a pierdut lupta cu Covid-19 | Chirurgul Dumitru Octavian Unc a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirs

Medic la Institutul ‘Matei Bals’: Panica nu duce la nimic bun