Antibiotice Iasi planuieste construirea unei fabrici de medicamente in Vietnam

14/07/2021

Antibiotice Iasi planuieste construirea unei fabrici de medicamente in Vietnam

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/antibiotice-iasi-planuieste-construirea-unei-fabrici-de-medicamente-in-vietnam/

Cel mai mare producator de medicamente cu capital romanesc, Antibiotice Iasi, are in plan o extindere masiva. Compania intentioneaza sa construiasca fabrica de medicamente in Vietnam.

Decizia vine in contextul in care producatorul de medicamente are o pondere a vanzarilor pe piata asiatica de peste 36% si isi propune sa ramana acolo pe termen lung, relateaza capital.ro

Totodata, directorul general al Antibiotice Iasi sustine ca statul vietnamez a subliniat faptul ca Antibiotice va putea ramane pe piata din Vietnam doar daca productia va fi realizata acolo.

“Ne dorim foarte mult sa investim intr-un site pentru productia injectabilelor din spitalele din Vietnam. Suntem acolo prezenti cu o buna parte din consumul lor spitalicesc si ne propunem sa ramanem pe termen lung. Statul vietnamez a spus foarte clar ca vom ramane daca vom produce acolo”, a spus Ioan Nani, director general al Antibiotice Iasi, in cadrul videoconferintei ZF.

Anul trecut, Antibiotice Iasi a devenit principalul exportator roman pe piata Vietnamului.

Etichete: antibiotice iasi, producator roman de medicamente

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: