Alianta Medicilor militeaza pentru alegeri legale la CMR

24/11/2015

Alianta Medicilor militeaza pentru alegeri legale la CMR

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/alianta-medicilor-militeaza-pentru-alegeri-legale-la-cmr/

ALIANTA-MEDICILORAlianta Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical militeaza pentru alegeri legale la Colegiul Medicilor din Romania.

Conform unui comunicat de presa, Alianta Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical solicia colegiilor medicilor judetene si din Bucuresti sa respecte regulamentul electoral in cadrul alegerilor pentru Colegiul Medicilor din Romania, care vor avea loc in doua tururi, intre 29 noiembrie si 1 decembrie, respectiv 6-8 decembrie.

“Conform prevederilor Legii 95/ 2015, ‘numarul de mandate in organele de conducere de la nivel teritorial si national, cu exceptia mandatului de membru in Adunarea generala a colegiului teritorial si Adunarea generala nationala, este de maximum doua mandate succesive’. Prin urmare, Alianta Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical pledeaza pentru respectarea legii si neacceptarea inscrierii candidatilor care au indeplinit deja doua mandate in functii de conducere.”, se arata in comunicatul semnat de presedintele Bogdan Tanase.

Alianta Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical este un ONG constituit dintr-o miscare spontana pe Facebook, la care au participat in jur de 30.000 de cadre medicale si membrii ai societatii civile din toata tara.

 

Citeste si Tudor Ciuhodaru, candidat oficial pentru sefia CMR

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Presedintele Consiliului European: Saptamanile urmatoare vor fi dificile in ceea ce priveste vaccinarea

AstraZeneca a transmis ca incearca sa livreze 40 de milioane de doze de vaccin catre statele UE pana la finalul lui martie

OMS: O persoana din zece care a avut Covid-19 prezinta simptome si dupa 12 saptamani

Indicatorul privind cazurile de Covid-19 va fi calculat, incepand de vineri, dupa noile reguli

Ministrul Sanatatii: Este nevoie sa facem curatenie si sa oprim risipa