Adrian Gheorghe (CNAS), despre prioritatile mandatului sau: Performanta, transparenta, predictibilitate

28/01/2021

Adrian Gheorghe (CNAS), despre prioritatile mandatului sau: Performanta, transparenta, predictibilitate

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/adrian-gheorghe-cnas-despre-prioritatile-mandatului-sau-performanta-transparenta-predictibilitate/

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Adrian Gheorghe, a declarat ca prioritatile mandatului sau se rezuma la trei valori – performanta, transparenta, predictibilitate.

“Cred ca este mai important sa ne concentram pe obiectivele mai ample de politica publica pe care sistemul de sanatate incearca sa le livreze. Acesta este un an important deoarece suntem la final de strategie nationala de sanatate, la final de ciclu si se va elabora noua strategie de sanatate”, a declarat Adrian Gheorghe, presedintele CNAS, citat de Agerpres.

In opinia sa, rolul sistemului de trebuie sa aiba in vedere si aspecte mai ample care tin de bunastarea populatiei.

“Volumul persoanelor care contribuie sau nu cumva este pus in corelatie directa cu obiectivele mai largi de politica publica. In acest moment principiile solidaritatii si subsidiaritatii fac parte din viziunea asumata asupra sistemului”, a explicat seful CNAS.

Reamintim ca Adrian Gheorghe a fost numit, saptamana trecuta, in functia de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, in urma unei decizii a prim-ministrului Florin Citu.

Etichete: adrian gheorghe, presedinte cnas, director casa nationala de asigurari de sanatate

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: