Academicianul Ioanel Sinescu, reales rector la UMF “Carol Davila” Bucuresti

22/02/2016

Academicianul Ioanel Sinescu, reales rector la UMF “Carol Davila” Bucuresti

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/academicianul-ioanel-sinescu-reales-rector-la-umf-carol-davila-bucuresti/

poza UMF Carol DavilaRector nou si vechi la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti. Academicianul Ioanel Sinescu a fost ales pentru un nou mandat.

Potrivit unui comunicat de presa, in al doilea tur al alegerilor pentru functia de rector, dintr-un numar de 1.547 de alegatori inscrisi pe listele de vot s-au prezentat la urne 1.041. S-au inregistrat 1.008 voturi valabil exprimate, dintre care 758 pentru academician Ioanel Sinescu.

“Este un moment extrem de important in evolutia Universitatii de Medicina si Farmacie ‘Carol Davila’ , fapt determinat de dorinta continuitatii, manifestata prin vot de catre comunitatea noastra universitara. Acest vot liber exprimat ma onoreaza si in acelasi timp ma obliga in a permanentiza prestigiul si recunoasterea academica a universitatii. Totodata, am convingerea ca proiectele demarate in mandatul ce tocmai se incheie, dar si cele pe care le vom demara in urmatorii 4 ani se vor materializa intr-o ampla dezvoltare a UMF ‘Carol Davila’ , in primul rand din punct de vedere educational, al cercetarii stiintifice medicale, dar si administrativ”, a declarat rectorul UMF conform sursei citate.

Contracandidatul academicianului Sinescu a fost conferentiarul Laurentiu Belusica.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: