Academicianul Ioanel Sinescu, reales rector la UMF “Carol Davila” Bucuresti

22/02/2016

Academicianul Ioanel Sinescu, reales rector la UMF “Carol Davila” Bucuresti

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/academicianul-ioanel-sinescu-reales-rector-la-umf-carol-davila-bucuresti/

poza UMF Carol DavilaRector nou si vechi la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti. Academicianul Ioanel Sinescu a fost ales pentru un nou mandat.

Potrivit unui comunicat de presa, in al doilea tur al alegerilor pentru functia de rector, dintr-un numar de 1.547 de alegatori inscrisi pe listele de vot s-au prezentat la urne 1.041. S-au inregistrat 1.008 voturi valabil exprimate, dintre care 758 pentru academician Ioanel Sinescu.

“Este un moment extrem de important in evolutia Universitatii de Medicina si Farmacie ‘Carol Davila’ , fapt determinat de dorinta continuitatii, manifestata prin vot de catre comunitatea noastra universitara. Acest vot liber exprimat ma onoreaza si in acelasi timp ma obliga in a permanentiza prestigiul si recunoasterea academica a universitatii. Totodata, am convingerea ca proiectele demarate in mandatul ce tocmai se incheie, dar si cele pe care le vom demara in urmatorii 4 ani se vor materializa intr-o ampla dezvoltare a UMF ‘Carol Davila’ , in primul rand din punct de vedere educational, al cercetarii stiintifice medicale, dar si administrativ”, a declarat rectorul UMF conform sursei citate.

Contracandidatul academicianului Sinescu a fost conferentiarul Laurentiu Belusica.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

SUA si UE cer un studiu asupra originii pandemie care sa fie transparent si fara interferente

EMA va primi mai multe prerogative in ceea ce priveste penuria de medicamente in cazul unor crize

Studiu: Aproximativ trei sferturi dintre romani merg la farmacie cel putin o data pe luna

Varianta indiana a coronavirusului ar putea deveni dominanta

Romania a solicitat suspendarea livrarii unor doze de vaccin anti-COVID