Abordarea practica a medierii

13/05/2015

Abordarea practica a medierii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/abordarea-practica-a-medierii/

conferintaIn data de 14 mai 2015, incepand cu ora 14.30, in Sala de Festivitati a Tribunalului Bucuresti va avea loc evenimentul “Abordarea practica a medierii”.

 Obiectivul principal al evenimentului consta in realizarea unei conferinte interactive intre profesionistii din sistemul juridic si mediatori, intre mediatori si mediatori, in ceea ce priveste chestiuni practice privind activitatea de mediere. Toti speakerii vor prezenta lucrari in care vor aborda cazurile concrete cu care s-au confruntat, ce vor fi ulterior analizate.

Astfel, cei prezenti vor avea oportunitatea de a pune intrebari si de a dialoga cu unii dintre cei mai renumiti magistrati si mediatori din Romania, in domeniul de interes, precum :

“Locul mediatorului intre pacient si medic in malpraxisul medical”
“Medierea si rolul mediatorului in situatia modificarii unilaterale a contractului individual de munca”
“Medierea de la teorie la practica”
“Libertatea partilor in procesul de mediere”
“Copilul, instrument de santaj” – prezentare de caz
“Medierea a 9 inselaciuni prin metoda accidentului”

Initiatoarea si organizatoarea acestei conferinte – mediator Dr. Simona Vladica subliniaza ca: „Prin organizarea acestor evenimente doresc sa aduc o contributie personala care sa vina in sprijinul medierii si mediatorilor din Romania, deoarece imi doresc sa constitui un parteneriat real si eficient intre noi, mediatorii si magistrati. Judecatorii trebuie sa intelega necesitatea si rolul nostru in sistemul judiciar, precum si efectele, benefice de ambele parti, ale unei astfel de colaborari.”

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: