A fost promulgate legea care permite Ministerului Sanatatii sa acorde stimulente financiare lunare

04/11/2016

A fost promulgate legea care permite Ministerului Sanatatii sa acorde stimulente financiare lunare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/a-fost-promulgate-legea-care-permite-ministerului-sanatatii-sa-acorde-stimulente-financiare-lunare/

BANI-PASTILE-STETOSCOPPotrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, seful statului a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii si pentru modificarea si completarea art. 6 alin. (2) din Legea nr. 263/2004 privind asigurarea continuitatii asistentei medicale primare prin centrele de permanenta.

Guvernul a contestat la CCR acest act normativ, insa Curtea a decis ca este constitutional.

Executivul preciza atunci ca are obiectii asupra modificarilor aduse de Parlament care dau posibilitatea Ministerului Sanatatii, ministerelor si institutiilor cu retea sanitara proprie sa poata acorda personalului medical si de specialitate stimulente financiare lunare in limita a doua salarii minime brute pe tara, scrie Agerpres.

Legea contine prevederi similare si pentru autoritatile administratiei publice locale, care, la randul lor, pot sa acorde stimulente financiare personalului medical, in aceleasi limite.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: