A fost actualizata lista tarilor cu peste 500 de cazuri | Romanii care vin din acestea trebuie sa stea in izolare

19/03/2020

A fost actualizata lista tarilor cu peste 500 de cazuri | Romanii care vin din acestea trebuie sa stea in izolare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/a-fost-actualizata-lista-tarilor-cu-peste-500-de-cazuri-romanii-care-vin-din-acestea-trebuie-sa-stea-in-izolare/

A fost actualizata lista cu tarile care au peste 500 de cazuri confirmate de infectie cu noul coronavirus Covid-19, pe baza careia se impune izolarea la domiciliu sau carantina cetatenilor romani ce vin din acestea.

Potrivit Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, cetatenii romani care vin din state cu peste 500 de cazuri confirmate de infectie cu noul coronavirus vor fi izolati la domiciliu timp de 14 zile, acestea fiind cunoscute ca ”zone galbene”.

Continut educational:

Lista actualizata si publicata pe site-ul Institutului National de Sanatate Publica cuprinde si alte tari precum: Australia, Austria, Belgia, Canada, Coreea de Sud – partea tarii unde nu este instituita carantina, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Japonia, Marea Britanie, Malaezia, Norvegia, Olanda, Republica Populara Chineza – zona in care nu este instituita carantina, Spania, Statele Unite ale Americii si Suedia.

Conform aceleiasi surse, statele marcate ca fiind ”zone rosii” si pentru care se impune carantina sunt: Republica Populara Chineza – regiunea Hubei, Italia – intreaga tara, Coreea de Sud – Daegu (oras) si Cheongdo (judet) si Iran – intreaga tara.

Etichete: lista actualizata tari coronavirus, izolare la domiciliu covid-19, carantina coronavirus, tari afectate covid-19

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Personalul de pe ambulanta va protesta la nivel national daca premierul Orban nu invita sindicatele la discutii

Comisarul european pentru sanatate solicita statelor UE sa impuna restrictii pentru combaterea pandemiei

Nicolae Banicioiu, fostul ministru al Sanatatii, urmarit penal de DNA pentru trafic de influenta si luare de mita.

Creste numarul cazurilor de infectii respiratorii acute | Un caz confirmat de gripa

Tataru: Romania este pregatita sa primeasca doua tipuri de vaccin anti-Covid