Formaremedicala.ro se lanseaza pentru medici la Conferinta Nationala a Medicilor de Familie

23/03/2011

Formaremedicala.ro se lanseaza pentru medici la Conferinta Nationala a Medicilor de Familie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/formaremedicala-ro-se-lanseaza-pentru-medici-la-conferinta-nationala-a-medicilor-de-familie/

Astazi a inceput la Bucuresti Conferinta Nationala de Medicina Familiei, organizata de Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov (AMFB) si Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF). Evenimentul va dura pana pe 26 martie 2011 si are ca tema “Echilibrul delicat intre stiinta, arta si comunicare”. Conferinta se bucura  de participare internationala si  include patru mese rotunde si ateliere de lucru pe teme diverse.

Astazi, 23 martie, la ora 14:00 a avut loc lansarea oficiala a portalului www.formaremedicala.ro  catre medicii de familie, destinatarii directi ai proiectului printr-o masa rotunda cu tema “Educatia  medicala online, astazi – provocare, maine – normalitate…”

Evenimentul i-a avut ca invitati pe D-na Dr. Tanasescu Rodica (Presedinte SNMF), D-na Dr Sandra Alexiu (Secretar SNMF), Prof. Dr. Miron Bogdan si Sef de lucrari Dr. Dragos Bumbacea (Catedra de pneumoftiziologie UMF Carol Davila Bucuresti) care au expus pe larg conceptul acestui proiect si necesitatea lui, dar si modul in care autorii au gandit continutul adaptandu-l nevoilor practice ale medicului de familie.

Prin intermediul portalului de educatie medicala continua a SNMF, www.formaremedicala.ro, medicii de familie pot obtine credite EMC intr-un mod interactiv si se pot perfectiona profesional gratuit in diverse arii de patologie.

autor

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: