Comisar UE: Vaccinarea si certificatul verde, cheia pentru a ne asigura supravietuirea

18/11/2021
Comisar UE: Vaccinarea si certificatul verde, cheia pentru a ne asigura supravietuirea

Comisar UE: Vaccinarea si certificatul verde, cheia pentru a ne asigura supravietuirea

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/comisar-ue-vaccinarea-si-certificatul-verde-cheia-pentru-a-ne-asigura-supravietuirea/

Comisarul european Thierry Breton, spune ca votul pentru utilizarea certificatului vede COVID este important, deoarece acesta, alaturi de vaccin, asigura supravietuirea in pandemie.

“Este important sa fie votat certificatul verde. Da, este important ca acesta sa fie utilizat, pentru ca stim ca, impreuna cu vaccinarea si certificatul verde, avem cheia pentru a ne asigura supravietuirea si, de asemenea, sa fim parte pentru ceea ce este important pentru noi toti – comunitatea europeana”, a afirmat Breton, aflat in vizita la Bucuresti si citat de Agerpres.

“Daca nu se reuseste sa invingem acest nou val al pandemiei care vine in calea noastra, s-ar putea sa ajungem din nou la masuri de carantinare generala si stim ca exista si un pret – un pret economic, un pret social de platit si pretul acesta e mult prea ridicat”, a punctat comisarul european, in cadrul unei conferinte de presa.

Totodata, el a subliniat ca nu exista nicio alta cale in afara celor doua instrumente avute la indemana – vaccinarea anti-COVID si certificatul verde.

“Stim ca aceste doua instrumente functioneaza. Acum este momentul sa actionam. Trebuie sa fim uniti sa castigam impreuna aceasta lupta”, a transmis comisarul european, potrivit sursei citate.

In context, Breton a facut apel la solidaritatea europeana, precizand ca,”acum este momentul sa fim uniti, pentru ca este un razboi pe care noi il vom castiga impreuna.”

Etichete: certificatul verde covid, vaccinarea anti-covid, comisar european thierry breton

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: