Ciolos sustine introducerea certificatului verde la toate categoriile profesionale

18/10/2021
Ciolos sustine introducerea certificatului verde la toate categoriile profesionale

Ciolos sustine introducerea certificatului verde la toate categoriile profesionale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ciolos-sustine-introducerea-certificatului-verde-la-toate-categoriile-profesionale/

Dacian Ciolos, premierul desemnat, spune ca sustine introducerea certificatului verde la toate categoriile profesionale, mentionand ca trebuie accelerat ritmul de vaccinare prin implicarea unor influenceri care ies din zona politicului, deoarece politicul nu are credibilitate.

“Sustinem o masura care a fost aplicata cu succes in multe state din UE inca din vara. (…) Certificatul verde inseamna trei posibilitati: vaccinare, trecut prin boala sau sa fii testat si vrem sa aplicam aceasta masura pentru acele categorii profesionale care intra in contact cu populatia intr-un fel sau altul. De aceea am propus aceasta masura si pentru sectorul public si pentru sectorul privat. Este vorba de sanatatea oamenilor”, a afirmat Dacian Ciolos, citat de Agerpres.

Totodata, el a adaugat ca este nevoie de o accelerare a ritmului de vaccinare si va fi pregatit si accesul la testare.

“E nevoie si de o accelerare a ritmului de vaccinare, dar in acelasi timp vom pregati si masuri de acces la testare pentru persoanele care din diferite motive nu pot sa se vaccineze si pentru a avea acces la mai multe centre de testare, dar si pentru ca testele sa fie accesibile pentru cei care vor trebui sa le foloseasca”, a mai precizat Dacian Ciolos.

Etichete: certificat verde, introducere certificat verde categorii profesionale, dacian ciolos

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: