Chestionarul de exprimare a intentiei de vaccinare pentru elevi, validat

24/09/2021
Chestionarul de exprimare a intentiei de vaccinare pentru elevi, validat

Chestionarul de exprimare a intentiei de vaccinare pentru elevi, validat

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/chestionarul-de-exprimare-a-intentiei-de-vaccinare-pentru-elevi-validat/

Ministerul Educatiei anunta ca va disemina chestionarul de exprimare a intentiei de vaccinare pentru elevilor minori prin inspectoratele scolare judetene. Ministerul Sanatatii a validat documentul.

“Incepand de vineri, 24 septembrie 2021, chestionarul (disponibil aici) va fi diseminat in unitatile de invatamant, prin intermediul inspectoratelor scolare judetene. Acesta nu este obligatoriu, nu constituie obligatie de vaccinare si va fi pus la dispozitia parintilor in vederea completarii.

Persoana desemnata pentru protectia sanitara la nivelul unitatii de invatamant, in conformitate cu dispozitiile ordinului comun al ministrului Sanatatii si al ministrului Educatiei, va transmite Directiilor de Sanatate Publica (DSP) chestionarele completate de catre parinti/tutori legali.”, transmite Ministerul Educatiei intr-o informare de presa.

In cazul exprimarii intentiei de vaccinare, vaccinarea elevilor minori se va efectua numai cu acordul informat, exprimat in scris, in prezenta parintelui/tutorelui legal al copilului!

Potrivit sursei citate, scopul completarii chestionarului este sprijinirea celor care doresc sa se vaccineze si beneficiaza de acordul informat, exprimat in scris, al parintilor sau reprezentantilor legali, prin organizarea de echipe mobile de vaccinare in scoli de catre Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19 (CNCAV) si Directiile de Sanatate Publica.

Etichete: chestionar intentie de vaccinare elevi, chestionar vaccinare elevi, vaccinare anti-covid elevi

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: