Compania Gilead Sciences anunta numirea directorului general pentru Romania

20/09/2021
Compania Gilead Sciences anunta numirea directorului general pentru Romania

Compania Gilead Sciences anunta numirea directorului general pentru Romania

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/gilead-sciences-anunta-numirea-directorului-general-pentru-romani/

Companie biofarmaceutica Gilead Sciences anunta numirea doctorului Claudiu Cheles in pozitia de Director General pentru Romania, ca parte a planului sau de dezvoltare a unei subsidiare locale care a fost anuntat in prima parte a anului 2021.

Potrivit unui comunicat al companiei, Dr. Claudiu Cheles este de profesie medic si a urmat 2 programe MBA – Bucharest School of Management (MBA Romano-Canadian) si Glasgow Caledonian University (GCU). Cu o experienta de peste 20 de ani in pozitii de conducere locale si regionale din industria farmaceutica, Dr. Claudiu Cheles a jucat un rol esential in dezvoltarea unor solutii medicale inovative pentru nevoile pacientilor si ale clientilor din Romania. Anterior acestei noi pozitii pe care a preluat-o la Gilead, Dr. Claudiu Cheles a fost General Manager ad-interim la Roche Romania, companie in cadrul careia a lucrat 6 ani detinand succesiv mai multe pozitii cu responsabilitati strategice. Biografia sa profesionala include roluri cheie locale si regionale in companii farmaceutice cum sunt Novartis Pharma, Valeant, Glenmark si Servier Pharma.

“Sunt onorat sa contribui la acest proiect de dezvoltare a prezentei Gilead in Romania cat si de oportunitatea de a-mi pune in valoare experienta locala relevanta pentru implementarea viziunii si strategiei de dezvoltare a companiei. Obiectivul meu este acela de a consolida si a conduce echipa din Romania in beneficiul tuturor celor implicati in sistemul medical de sanatate si in acord cu principiile si valorile companiei Gilead,” a declarat Dr. Claudiu Cheles la preluarea mandatului de General Manager al Gilead in Romania.

Compania este activa in Romania cu terapii din domeniul virologiei care ofera acces milioanelor de pacienti care traiesc cu HIV sau hepatita la tratamente moderne menite sa reduca povara bolii si sa imbunatateasca calitatea vietii acestora.

In luna mai a acestui an, Gilead Sciences, Inc. a anuntat infiintarea unei subsidiare pentru desfasurarea activitatilor de marketing din Romania, ca raspuns la nevoile specifice ale pietei locale pe care compania isi propune sa le adreseze printr-o prezenta directa.

In acest fel, compania isi propune sa consolideze colaborarile existente cu partenerii strategici ai sistemului de sanatate, astfel incat prezenta locala sa adauge valoare pentru toti cei implicati.

Gilead Sciences este o companie biofarmaceutica care opereaza in peste 35 de tari din intreaga lume, avand sediul central in Foster City, California.

Etichete: gilead sciences, gilead sciences romania, director general gilead sciences, claudiu cheles

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: